DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Brojna postolja donijela Slatinčanima 2.mjesto u Zadru

Prošlog je vikenda (3.srpnja) u Zadru održan 9. međunarodni turnir u hrvanju za djevojčice, dječake, kadetkinje i kadete imena ”Zadar Open 2021.”, a na kojem su tradicionalno i više nego uspješno participirali mladi predstavnici Hrvačkog kluba Slatina.

Na zadarskom turniru borilo se sveukupno 176 natjecatelja pristiglih iz 22 kluba iz 7 europskih država, a mladi Slatinčani su se u takvoj konkurenciji vođeni trenerskim dvojcem Borivoje Kocić i Danijel Kolomaz, zahvaljujući odličnim pojedinačnim rezultatima, plasirali na ekipno visoko 2.mjesto.

Do pobjede i prvih mjesta u Zadru su u svojim kategorijama došle Petra Skrobić, Karla Mihaljević, Tia Hršak, Teuta Bišćan i europska prvakinja Veronika Vilk. Kod dječaka zadarska zlata osvojili su Roko Ćurić i Niko Grubač kojeg niti protivnici niti polomljen nos nisu mogli zaustaviti na njegovom pohodu do prvog mjesta.

Tek u finalnim borbama zaustavljene su na koncu srebrne Mia Jagarinec, Vanesa Dragić, Gabrijela Ivoš, Eva Grahovac i  Anamaria Jokić.

Do trećih mjesta i brončanih medalja došli su Dorotea Vizner i Toni Jagarinec.

Na 5.mjesto u svojoj kategoriji plasirala se Lea Jagarinec baš kao i Franjo Ivoš, dok se na 6.mjesto plasirao Bartol Sartić.

Slatinčani su imali predstavnike i među sucima zadarskog turnira pa su tako pravdu dijelili Mario Petrak, Josip Grahovac, Novica Kocić i Nebojša Nikšić. Osim navedenih natjecatelja, trenera i sudaca, dio slatinske ekspedicije bili su i Karlo Kajzer, Draško Ćurić i Lorena Mihaljević.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button