NASLOVNICASPORT

Brod riješen, čeka se krivi korak Našičana

Puno lakše od očekivanog uspjela je Slatina na ”domaćem” terenu u Virovitici svladati Brod. Tom pobjedom sjajni Slatinčani u svojoj premijernoj sezoni u drugom razredu hrvatskog futsala još su jače zacementirali svoje drugo mjesto na ljestvici, a s obzirom da ih još i teorija drži u igri čak i za naslov prvaka, ova pobjeda bit će svakako dobar vjetar u leđa i dobra motivirajuća podloga prije odigravanja utakmica posljednja dva kola lige. Kako smo doznali i Brođani su poput većeg broja klubova stanovnika ove lige imali problema uopće sa ekipiranjem za ovu utakmicu tako da su na noge Slatinčanima stigli u prilično oslabljenom sastavu. Prvo poluvrijeme još su se nekako i nosili sa konstantnim pritiskom raspoloženih Slatinčana no u nastavku nisu više mogli pratiti taj tempo i Slatina je ubrzo došla na naplatu tog gostujućeg problema. Definitivno gostima nije išlo na ruku isključenje njihovog igrača Pilipovića, a potpuna kapitulacija stigla je kada su im se u finišu ozlijedila još dva igrača pa su na terenu ostali samo sa dva igrača i vratarom. Slatinčani su u tim trenucima povukli ručnu i pravo sportski viteški odustali od nakane da do vrha napune mrežu tada potpuno nemoćnih gostiju. Bez obzira što su svi igrači Slatine odigrali susret na visokom nivou, moramo izdvojiti partiju izuzetno raspoloženog Matije Bubaša.

2.HMNL istok

16.kolo

MNK SLATINA                   7

MNK BROD         1

VIROVITICA Dvorana Tehničke škole. Gledatelja: 100. Suci: Horvatek i Bošnjak.

Strijelci: 1:0 – Bubaš (4), 2:0 – Bubaš (5), 2:1 – Grgić (15), 3:1 – Bubaš (20), 4:1 – Bubaš (29), 5:1 – Bubaš (31), 6:1 – Bihar (36), 7:1 – Bihar (37).

SLATINA: Radonjić, Kupres, Bubaš, Vicić, Bošnjak, Knežević, Bihar, Bočkaj, Šimek, Stjepić, Spudić. Trener: Nikola Miščević

BROD: Drmić, Grgić, Ćosić, Pilipović, Pleše, Holik, Grgić. Trener: Ivan Smolčić.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button