DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Brod iz Slatine otplovio s bodovima

Hrabri gosti iz Slavonskog Broda potpuno zasluženo došli su do iznenađujuće pobjede u Slatini. Iznenađujuće iz razloga što su na ovo gostovanje stigli u prilično igrački desetkovanom sastavu dok je zapisnik kod Slatine bio pun do vrha. Ta prepuna klupa ovoga puta ispostavila se i kao priličan problem jer svaki je igrač imao tek nekoliko minuta da uhvati ritam utakmice, a ovoga to velikoj većini nije uspjelo poći za nogom.  Bez obzira na dobro otvaranje i početno vodstvo stečeno preko Šantića sve je palo u vodu u posljednje tri minute prvog dijela. ”Potez za notez” bila je odluka gostiju da praktički od početka zaigraju s vratarom u polju. Iako im se u takvoj igri vrlo brzo ozlijedio prvi vratar Grgić, a silom prilika njegovu ulogu zauzeo mladi Čujić , nitko nije tada ni slutio da će se ta situacija ispostaviti odlučujućom za konačan rezultat. Čujić ne samo da je odigrao odlično u polju nego se stigao i svaki puta vratiti te više nego uspješno zaustavivši baražnu vatru Slatinčana.  Upravo je on bio asistent za izjednačujući pogodak. Akcije gostiju bile su munjevite, a najljepšu od njih, prije samog odlaska na odmor, fantastičnim škaricama okončao je Velikanović. Gosti niti u nastavku nisu odustajali od svoje hrabre taktike. Pokušavali su domaćini na sve načine naći čarobnu formulu za detroniziranje te igre no večeras jednostavno nije išlo. S druge strane nisu gosti gubili glavu niti kada se Slatina u dva navrata opasno približila da vrati utakmicu u egal. Mala, ali moćna družina kapetana Jelčića, jednostavno je znala u svakom trenutku što radi i koji joj je konačan cilj.

  1. HMNL istok

21.kolo

MNK SLATINA      3

MNK BROD          5

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Suci: Siniša Ličinić i Zoran Stojnović (oba Orahovica)

Strijelci: 1:0 – Šantić (12), 1:1 – Bašić (17), 1:2 – Škorić (19), 1:3 – Velikanović (20), 2:3 – Jozić (28), 2:4 – Velikanović (29), 3:4 – Šantić (33), 3:5 – Štefančić (36).

SLATINA: Nikšić, Spudić, Šantić, Bihar, Kupres, Lukac, Ninčević, Vicić, Hudoletnjak, Čović, Dmitrović, Jozić. Trener: Tomislav Vukovski

BROD:Grgić, Velikanović, Jelčić, Štefančić, Škorić, Čujić, Tipurić, Bašić.

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button