Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICASPORTZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR

Brezik bez popusta protiv Slavonca

Desetog natjecateljskog dana slatinskog turnira udarni program ponudio je prilično zanimljive, ali i izrazito efikasne susrete.

Šok nakon brzog uboda Tome Crljenića još brže je izjednačujućim golom za Baksuze neutralizirao Crvenka. Sve do konca prvog dijela i gola Šantića mučili su se puno mlađi i poletniji Baksuzi sa borbenim Prijateljima. Spomenuta razlika u godinama na naplatu je došla u drugom dijelu kada su Baksuzi u totalnoj dominaciji postigli još tri laka gola preko Kujavića, Jukića i sinoć pomalo indisponiranog, ali još uvijek ubojitog Velimira Treska.

Last baj baj  u rudarskoj je utakmici protiv Ćeralija brzo stekao prednost golom Potočkog. U pokušajima da dođu do izjednačenja igrači Ćeralija dali su i više od granice dozvoljenog što ih je koštalo dva isključenja pa su članovi Last baj baja do konca mudro čuvali stečenu prednost.

U dvoboju dvaju iskusnih malonogometnih momčadi Ljumy i prijatelji zasluženo su uzeli sve protiv virovitičkog SB Denis. Opsada virovitičkog gola započela je već od prve minute, a sjajno je u tim trenucima branio Škorjanec. Još kada je jednu rekontru za prednost Denisa okončao Suvajac činilo se da bi se mudra taktika čekanja pogreške protivnika Virovitičanima mogla isplatiti. No blok Denisa nije izdržao do poluvremena, strijelac izjednačujućeg gola pospremivši jedan odbijanac bio je Katavić. Jedan od brojnih solo prodora Vincetića napokon je prošao tri minute prije kraja, a na njegovu asistenciju majstorski je petom za vodstvo Ljumy-ija zabio Prlić. Članovi Denisa nisu se tek tako pomirili s porazom pa je u posljednjim trenucima zaiskrilo među akterima. Na svu sreću, osim nekoliko usijanih, više je bilo hladnih glava, pa je sve završilo bez većih posljedica.

Donjomiholjački El trafico previše je otvoreno ušao u borbu protiv nemilosrdnih članova uigranog Uragana. Nije to bila niti večer za pamćenje vratara Bojana Bande, a i bez nje teško da bi El trafico izbjegao visok poraz kojem su kumovali raspoloženi strijelci Vuzem, Babec, Vuković i ostatak malonogometno dopadljive družine Uragana. El trafico se ovim porazom oprostio od turnira, a zapisat ćemo i da je lijep počasni gol  iz poluvoleja u suprotne rašlje postigao Oužecki.

Slavonac je dodatno ojačao svoje redove u sudbonosnoj utakmici za prolaz skupine no niti to im nije pomoglo protiv prekaljenih iskusnjara MNK Brezik. Istini za volju u velikoj je formi bio vratar Brezika Robert Bunjevac, a dok je on pod brojnim naletima Slavonca vrhunski odradio svoj dio posla, ekipa u polju uredno je kažnjavala i najmanju grešku Slavonaca i brzo otišla na tri gola prednosti. Ipak i on je morao potpisati kapitulaciju minutu prije odlaska na odmor nakon rutinske reakcije uvijek opasnog Ivana Ibriksa. Nakon što su u nastavku mrežu mladoga Vuzema još parali Lončarek i Vinko Bračun još jedan posljednji nalet Slavonca pri rezultatu 5:3 za Brezik odbio je sjajni Bunjevac.

Rezultati:

 • U-12:
  • NK Đulovac – CB Bolero Ćeralije 1:9,
 • U-14:
  • Autoservis Ino – NK Slavonija Sladojevci 5:0,
 • kadeti:
  • CB Pinta – CB Ar Otpisani 0:6,
  • Poliplast Mikleuš Klenove noge – CB Bolero Papuk Tours 1:3,
 • veterani:
  • Prijatelji – Baksuzi GM Višnja 2:5 (T.Crljenić, Brezec/Crvenka, Šantić, Kujavić, D.Jukić, Tresk)
 • seniori:
  • CB Jura last baj baj – NK Ćeralije 1:0 (Potočki)
  • Ljummy i prijatelji – Sandwich bar Denis 2:1 (Katavić, Prlić/Suvajac)
  • MNK Uragan Asterix – El trafico 8:1 (A.Vuzem 2, Vuković 2, Jelak, Repinc, Mlinarić, Babec/Oužecki)
  • MNK Brezik Bolero – Slavonac Novaki 5:3 (V.Bračun 2, Geng, Plavšić, Lončarek/Ibriks, Tatić, Milinović)

 

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button