DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Božićno darivanje Lions cluba Slatina

Tradicionalnom akcijom uoči Božića slatinske su Lionsice posjetile i darivale 21. obitelj kojima je potrebna socijalna pomoć i podrška. Radi se o obiteljima s djecom s teškoćama u razvoju, slabog imovinskog stanja, bolesnih, starijih, kao i sa osobama s invaliditetom.

Vrijedne članice izradile su božićne čestitke i prikupljale donacije za iste.

Akciju su podržali i donirali brojni građani, tvrtke, općine i Grad Slatina. Prikupljenim doniranim financijskim sredstvima, članice su kupile i pripremile pakete prehrane, higijene i dječje slatke božićne paketiće. Jedan paket donirao je i Narodni trgovački lanac (NTL) d.o.o., Slatina. Donirani su i brojni paketi sokova Studenca d.o.o. Lipik, u organizaciji Lions cluba „Kontesa Nera“ iz Zagreba i Povjerenstva za prevenciju nasilja i očuvanja obitelji Lions Distrikta Hrvatska. Jedna članica kluba je osobno za svu djecu i osobe s invaliditetom pripremila prigodne božićne poklone (kozmetiku, kape, šalove, rukavice i igračke).

Posjeta i darivanje obitelji paketima odvijalo se u vremenu od 01.12.-20.12.2022. godine na području Slatine i općina Voćin, Sopje, Čađavica, Nova Bukovica, Mikleuš i Čačinci. Članice su poželjele svim obiteljima sretan Božić i sve najbolje u Novoj godini, sa porukom da nisu sami.

žb/dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button