NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Božićni sajam u Dječjem vrtiću Zeko Slatina

Hol Dječjeg vrtića Zeko Slatina jučer je bio premalen za sve posjetitelje koji su se okupili na tradicionalnom Božićnom sajmu ovog vrtića.
Brojnu dječicu, polaznike vrtića, roditelje, bake i djedove, kao i djelatnike vrtića na početku programa pozdravila je ravnateljica Dječjeg vrtića Zeko Sanela Valpovac.

Predivnu božićnu priču ispričali su svojim nastupima polaznici vrtića Zeko i Glazbene škole Milka Kelemena Slatina.

Program je započeo božićnim pjesmama u izvedbi Malog zbora i učenika početničkog solfeggia I. i II. grupe pod vodstvom učiteljica Sare Mojzeš i Andree Kligl. Tekst za pjesmu Sretan Božić pripremila je Tamara Dorić, a glazbu prof. Miloš Cvjetković.

Potom su tradicionalnu irsku skladbu A Merry Chrismas izvele učenice 5. i 6. razreda violine Nika Šantalab i Lea Jagarinec čija je učiteljica Ines Jagec.
Oduševljenje je božićnim skladbama izazvao i Tamburaški orkestar škole uz vokalnu solisticu Martu Jaković, a potom i učenike početničkog solfeggia II. grupe.
Nakon solističkih nastupa na klarinetu učenika 1. razreda Noe Srnovića i Eme Šomođi, čija je učiteljica Petra Subotičanec, uslijedio je nastup Puhačkog orkestara Glazbene škole pod ravnanjem učiteljice Jelene Škvorc.

Božićni program na kraju su pjesmom Zvončići začinili mališani skupine Jagodice pod vodstvom odgojiteljica Gordane Janković i Marice Bičanić.

Božićni sajam i ove je godine ponudio razne božićne ukrase i dekoracije koje su na božićnim radionicama izrađivali polaznici svih vrtićkih skupina uz pomoć svojih odgojiteljica i roditelja, a koji su se mogli kupiti na Božićnom sajmu Dječjeg vrtića Zeko. Prikupljenim sredstvima nabavit će se nova didaktička oprema za potrebe vrtića.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button