DOGAĐANJAFOTO GALERIJEKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Božićna priredba malih Suncokreta

Danas (16. 12.) je u Hrvatskom domu održana i više nego prigodna Božićna priredba Dječjeg vrtića Suncokret.

Kako je i red, na samom početku posjetitelje je pozdravila ravnateljica vrtića Snježana Dupan Lovrić zahvalivši pritom i gradonačelniku Iliji Nikoliću i Gradu Slatini na ustupanju Hrvatskog doma kako bi konačno svi mogli u adekvatnom prostoru uživati u ovom lijepom tradicionalnom običaju što ga ovaj slatinski vrtić organizira i priprema svih ovih dugih godina.

Godine prolaze, prve generacije vrtića već su i odrasle, no ravnateljica i odgajateljice pred svaki Božić s nekim novim klincima marljivo uvježbavaju pjesmice, recitacije i plesove kako bi na velikoj sceni pokazali svojim mamama i tatama, bakama i djedovima, što su to novoga lijepoga naučili u vrtiću. A tako je bilo i danas i to po prvi put u spomenutom prostoru Hrvatskog doma.

Još je jedna stvar godinama trajna konstanta ovog blagdanskog događaja vrtića Suncokret. Djeca jako vole Djeda mraza jer donosi poklone. Djeca vole i bučne motore. A kad to dvoje spojite u jedno onda dobijete Moto mrazove – definitivno najomiljeniju božićnu kombinaciju brojnih klinaca i klinceza. Tako je i ove godine nastavljena ta tradicija dolaska moto mrazeva u posjet djeci vrtića. Taman kad je predstava završila svi su zajedno pojurili ispred zgrade doma dočekati ovu uvijek atraktivnu povorku i pravu vojsku djeda mrazova i mrazica. Nakon dočeka uslijedio je povratak u salu te završni i djeci omiljeni čin darivanja poklona od strane dragih gostiju inače članova Moto klubova Speed, Respect i Free biker.

 

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button