NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

„Božićna priča Industrijsko-obrtničke škole“ – Djed Božićnjak darivao mališane

I ove godine Industrijsko-obrtnička škola Slatina pripremila je prigodni program pod nazivom „Božićna priča Industrijsko-obrtničke škole“ za djecu svojih zaposlenika i sve zainteresirane građane.

Na samom početku mališane i njihove roditelje, zaposlenike i sve ostale goste pozdravio je ravnatelj Mladen Graovac, a potom je uslijedio program koji su pripremili učenici uz pomoć svojih profesorica Hrvatskoga jezika i strukovnih predmeta.

U sklopu programa pjevale su se božićne pjesme, a posebno veselje mališana izazvao je igrokaz imena „Naša božićna priča“ nakon kojega je zvoncem svoj dolazak najavio Djed Božićnjak.

Djeca su upravo taj trenutak s nestrpljenjem iščekivala, a Djed Božićnjak je stigao u pratnji dobre Vile koja je svoj dobroj djeci dijelila slatkiše.

Nakon što je Djed Božićnjak svako dijete darivao poklonom, druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak koji su pripremili učenici zanimanja kuhar i konobar zajedno sa svojim profesorima, ali i pjesmom razdraganih mališana koji su veselo zapjevali božićne pjesmice.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org