DOGAĐANJANASLOVNICA

Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića

Drage Slatinčanke i Slatinčani, mještani prigradskih naselja!

Pred nama su najljepši dani u godini. Dani ljubavi, sreće, mira, dani obiteljskog zajedništva, dani u kojima shvaćamo koliko je važno biti s obitelji, izmiriti se s bližnjima…
Uz radost Božića i s božićnom porukom koja nas upućuje na skromnost i dobrotu, unesimo u dane koji dolaze dašak vjere i optimizma, pokrenimo pozitivnu energiju i probudimo ljudske vrijednosti.

Naša zajednička snaga, volja i upornost istinski su pokretači našega grada, zato gledajmo na budućnost s optimizmom, osnažimo vjeru u sebe i želju za uspjehom u vremenu koje pred nas stavlja velike izazove.
Stoga neka nam Božić svojim svjetlom obasja put, a srca ispuni ljubavlju i mirom, te nadom i vjerom u bolje sutra, u kojem ćemo živjeti i osjećati se dobro i bolje, u kojem ćemo probleme rješavati dijalogom, znanjem i marljivim radom.

Potaknimo sebe i druge da prema bližnjima budemo bolji, a prema bolesnima i napuštenima pravedniji i solidarniji.

S tom mišlju, svim građanima i ljudima dobre volje, u ime Grada Slatine i u svoje osobno ime, želim blagoslovljen Božić uz obilje mira, zdravlja i zadovoljstva, te puno sreće i poslovnog uspjeha u Novoj 2020. godini!

Vaš gradonačelnik
Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button