DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Božićna i novogodišnja čestitka župana Igora Androvića: Želim vam da u ovom duhu zajedništva koji vlada u vrijeme Božića, pronađete vjeru i snagu za dane i godinu novu koja je pred nama

Povodom Božića i nove 2022. godine virovitičko-podravski župan Igor Andrović uputio je čestitku svim žiteljima Virovitičko-podravske županije:

”Bila je ovo izazovna godina za sve nas. No i u takvim vremenima, koje je uglavnom diktirala epidemija koronavirusa, u kojoj je važno cijepiti se kako bi živjeli bezbrižnije i sigurnije, Virovitičko-podravska županija stvarala je bolje uvjete za sve stanovnike naše županije. I jučer i danas i sutra, naš imperativ i zadaća, je bolji život naših poduzetnika, obrtnika, gospodarstvenika, poljoprivrednika, svih naših žitelja, jer to je jedini ispravni put za sigurnost naše djece i naše budućnosti. Stoga, ma kako izazovna vremena bila, život ne smije stati, a mi moramo zajedno nastaviti stvarati nove projekte, zbog svih vas i naše djece. Želim vam da u ovom duhu zajedništva koji vlada u vrijeme Božića, pronađete vjeru i snagu za dane i godinu novu koja je pred nama, te da zajedničkim snagama, tolerancijom i dobrom voljom, učinimo život u našoj županiji boljim i sretnijim za sve naše žitelje. Uz čuvanje naše baštine, uz poruke mira, ljubavi, dostojanstva, mudrosti i razboritosti, svim žiteljima Virovitičko-podravske županije, svim vjernicima, kao i svim ljudima dobre volje, od srca želim puno zdravlja, obilje radosti, mira, te blagoslovljen i radostan Božić te uspješnu 2022. godinu”. 
(www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button