DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Bojan Mijok, direktor sajma Viroexpo: “Svatko će na našem sajmu pronaći nešto za sebe”

U subotu, 17. veljače, drugi je dan ovogodišnjeg sajma Viroexpo. U mobilnom studiju Radio Slatine ugostili smo Bojana Mijoka, direktora sajma.

“Ove godine brojni izlagači prepoznali su značaj sajma, pa sa zadovoljstvom mogu istaknuti da smo popunjeni 100%. Vanjski prostor uglavnom je popunjen poljoprivrednom mehanizacijom i poljoprivrednom opremom. Unutra se može pronaći za svakog ponešto. Predstavljaju se brojni gospodarstvenici, poduzetnici, obrtnici i poljoprivrednici. Svatko će na našem sajmu pronaći nešto za sebe, tako je, uostalom, godinama – kaže Mijok.”

Simboličnom cijenom ulaznice od 2 eura omogućili smo svim zainteresiranim žiteljima županije da posjete sajam i u ugodnoj atmosferi provedu vikend i pronađu nešto za sebe iz bogate gastro ponude kao i na štandovima brojnih izlagača.

I ove su se godine organizatori Viroexpa pobrinuli za bogat zabavan i gastronomski program od petka do nedjelje. Bit će tu izložba maketa vlakova “Virovitica voli vlakove”, nastupit će KUD Tena iz Đakova. Uz maskote Virka i Virku, sa sadržajem sajma upoznavat će nas grof i grofica Pejačević. Tu su i frizersko-modne revije učenika industrijsko-obrtničkih škola iz Virovitice i Slatine, proglašenje najboljih vina. Bit će tu i Zoran Vakula s “Vremenastim pričama”. U subotu, odnosno nedjelju, posjetitelji sajma moći će, besplatno, kušati lovačke i riblje delicije, a u nedjelju na sajam dolazi Željko Pervan. Sva tri dana sajam organizira i nagrade igre, a kao i prijašnjih godina, i ove će se nagraditi najljepši izlagački prostori sajma. (Tekst – foto: Marijo Kokorić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button