DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Bogati u 90.minuti za bod Slatine

Nakon 90. minuta uzbudljive sadržajne predstave Tehničar je bio puno bliži kompletnom ulovu no Slatina je zabila u finišu i zasluženo izborila remi.

Prvi dio protekao je u laganoj inicijativi gostiju no prvi su do štiha došli domaćini kada je Franca u 15. minuti izbio sam pred Mrmića i pokušao ga tipično brazilski nonšalatno prebaciti da bi isti skinuo taj pokušaj no tek na nogu usamljenog Bubaša koji sigurno pogađa za prednost Slatine.

Vratar Slatine Embrešić bio je ključna figura ne samo drugog poluvremena nego i cijele utakmice. Prvo je opako zabrljao u 52. minuti bespotrebno istrčavši na protivničkog igrača koji ga je lako prebacio da bi loptu u nebranjenu mrežu zakucao Kranclbinder. Još su jednom gosti probili po desnom boku, a ubačenu loptu u gol za potpuni preokret ubacio je Vrkić. Slatina je prijetila uglavnom iz prekida dok su gosti nastavili brzim akcijama izlaziti pred Embrešića koji je fantastičnim reakcijama bacio u očaj Vrkića, Mileka, Bačija i Kranclbindera spasivši tako svoju momčad od sigurnog poraza. Digle su te njegove obrane moral cijeloj momčadi koja je u završnici jurnula po izjednačenje i dočekala ga kada je Knežević u skoku petom odigrao povratnu za Dorijana Bogatija koji poteže bez razmišljanja, a lopta na putu prema okviru pogađa nekog od gostujućih igrača i mijenja smjer otkotrljavši se u mrežu na zaprepaštenje nemoćnog Mrmića i njegovih suigrača.

 

  1. NL

21.kolo

SLATINA              2

TEHNIČAR           2

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 100. Sudac: Josip Brnjaković (Bjelovar). Pomoćnici: Josip Brnjaković (Obrovnica) i Mario Abdić (Daruvar). Strijelci: 1:0 – Bubaš (25), 1:1 – Kranclbinder (52), 1:2 – Vrkić (68), 2:2 – Dor.Bogati (90).

SLATINA: Embrešić, Šuntić, Petrinjak, Farkaš, Vurdelja, Bubaš, Dor.Bogati (od 90. Šaponja), Kupres, Franca, Potočki (od 62. Hudoletnjak), Dom.Bogati (od 55. Knežević). Trener: Darko Krsnik

TEHNIČAR:Mrmić, Milek, Ovnić (od 81. Dedi), Hudak, Vrkić, Štritar, Kovačić (od 46. Štefić), Bači, Ernečić, Belovari, Kranclbinder. Trener: Krunoslav Lovrek

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button