DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICA

Blještavilo bezbroj lampica za „Advent u Slatini“

Središte Slatine okupalo je večeras, povodom nadolazećih blagdana, blještavilo bezbroj lampica. Dekorativna svjetla i ukrasi su ne samo u središnjem slatinskom parku, već i na ostalim ključnim lokacijama središta grada.

Kroz tradicionalnu manifestaciju „Advent u Slatini“ Grad Slatina, Turistička zajednica Grada Slatine i Radio Slatina, kao organizatori a u suradnji s ostalim institucijama, udrugama, klubovima i organizacijama, duh Božića će i ove godine pokušati dočarati blještavilom lampica, kojih je još više nego lani. Tu je i gastro ponuda slatinskih ugostitelja, obrtnika i OPG-a koji su s veseljem, već večeras, dočekali brojne zainteresirane koji su svratili na Advent.

Za dobar glazbeni ugođaj večeras je bio zaslužan DJ SIC, koji će imati isti zadatak sve do kraja Adventa u Slatini,dakle i u narednim vikendima, petkom i nedjeljom od 19,30 do 22 sati.

GAK „Leo Srdoč“ Slatina organiziralo je također večeras događaj „Ružmarin, snjegovi i šaš“ , a u spomen na Fikreta Balića, poznatog umjetnika i glazbenika koji nas je prerano napustio.

Sve do 23. prosinca biti će pregršt događanja, raznih koncerata, priredbi, radionica, igraonica, druženja…

Okosnica Adventa u Slatini zasigurno je zabavni program usmjeren na najbolju glazbenu ponudu dosad, a koji će se odvijati u prekrasno ukrašenom središnjem gradskom parku. TZG Slatine svake subote u četiri adventska tjedna od 20:00 sati u Parku 136. slatinske brigade priprema prave glazbene doživljaje.

Glazbena događanja u sklopu Adventa započinju sutra navečer, 26. studenog, popularnim domaćim sastavom AURA BAND.

Kako je bilo večeras pogledajte u FOTOGALERIJI!

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button