Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICASPORT

Bliski rođaci najbolja ekipa, Nađ igrač, a Ivanović golman

Drugu godinu za redom Srpska pravoslavna crkva Slatina uoči crkvenog praznika Svetih apostola Petra i Pavla bila je organizator malonogometnog turnira, a koji se je igrao  na travnatom igralištu u dvorištu iste crkve. Sama ideja, ali i inicijativa o održavanju ovog sportskog događaja povodom proslave apostola Petra i Pavla došla je od slatinskog paroha Dragana Gaćeše. Nakon što je turnir završio paroh Gaćeša rekao nam je da je zadovoljan odazivom ekipa, ali i time što je turnir protekao u pravoj sportskoj fer atmosferi.

U konkurenciji 8 ekipa najbolja je bila slatinska ekipa Bliski rođaci. Drugo mjesto osvojili su Donji Meljani. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Nikola Ivanović (Pakrac) dok je najviše igračkog umijeća pokazao Marko Nađ (D.Meljani) za što je od strane organizatora proglašen najboljim igračem. Organizatori turnira pokazali su se pravim domaćinima ugostivši sve ekipe na zajedničkoj večeri i druženju koje je potrajalo do kasnih večernjih sati. (dj / Foto. R. Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button