DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Bilogora nadjačala Slatinu

Odlična utakmica visokog tempa između Slatine i Bilogore završila je potpuno zasluženom pobjedom gostiju iz Grubišnog Polja.

Bilogora je odigrala prvi dio kao iz bajke, a tu sjajnu igru začinila s tri efektna gola. Sve je u tom prvom poluvremenu bilo na strani gostiju, a najbolje će tu konstataciju potvrditi začuđeni povici s tribine da Bilogora igra s igračem više. Prvi gol stigao je iz jednog od najjačih oružja gostiju, prekida i ubačaja lopte na prvu na vratnicu gdje je u pravilu uvijek najviši u skoku Šimun Horvat. Patrik Kvrgnjaš  pak nije imao nimalo sentimenta prema svojim donedavnim suigračima, a što se najbolje vidjelo u 31. minuti kada je na vrhu peterca majstorski lažnjakom zaljuljao obranu i zatim vješto pogodio pokraj nemoćnog Radonjića. Još jednu individualnu minijaturu vidjeli smo tek nekoliko minuta kasnije. Ovog puta gosti su probili lijevi bok, a dugu preciznu dijagonalu smireno je nešto iskosa ukrotio i primirio Karamarković. Udarac je bio i više nego precizan i gosti odlaze na odmor s ogromnih plus tri. Izgledalo je kao da će Slatina doživjeti teški potop no u nastavku vidjeli smo jednu potpuno drugačiju domaću momčad. Ovog puta za njih više nije bilo izgubljene lopte, pojačali su intenzitet trke, a to je odmah s prvih minutama počelo donositi šanse pred gostujućim golom. No izdržala je Bilogora sve te nalete, ali ne i u 68. minuti kada je Gavranović konačno morao po loptu u mrežu nakon što je najstrožu kaznu sigurno realizirao Bubaš. Trudili su se domaći igrači postići gol kojim bi se potpuno vratili u igru no do njega zahvaljujući dobroj reakciji posebice obrambenog dijela Bilogore nisu uspjeli doći.

  1. NL Bj.Kc.Vt.-3.kolo

SLATINA        1

BILOGORA     3

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 150. Sudac: Nikola Sabolić (Hlebine). Pomoćnici: Novak (Koprivnica) i Balint Molvarec (Kalinovac). Strijelci: 0:1 – Horvat (10), 0:2 – Kvrgnjaš (31), 0:3 – Karamarković (37), 1:3 – Bubaš (68-11m).

SLATINA: Radonjić, Šuntić, Farkaš, Vurdelja, Bubaš, Knežević, Dor.Bogati, Kupres, Felix (od 86. Šaponja), Coelho, Dom.Bogati. Trener: Nikica Hat

BILOGORA: Gavranović, Nikolić, Horvat, Lovreković, Ostrman (od 86. Heršil), Karamarković, Košić (od 90. Sabljić), Škojo, Mrazović, Karačić, Kvrgnjaš (od 79. Pejazić). Trener: Dražen Ivanković

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button