DOGAĐANJANASLOVNICA

Bik i dalje u bijegu

Potraga za bikom iz Mesoprerade koji je jučer pri regularnom izlasku iz kamiona u Slatini probio sigurnosnu žicu i pobjegao, i dalje je u tijeku.

Srećom, nitko od slučajnih prolaznika niti zaposlenika tvrtke Mesoprerada, nije ozlijeđen. Bik je, nakon što je protrčao centrom grada, pobjegao u smjeru šume.

Iako je prijevoz stoke bio u skladu sa svim regulativama, životinje su nepredvidiva bića i najvažnije je da nitko od ljudi nije ozlijeđen. Ipak, pri bijegu je bik zadobio lakše ozljede I  bitno je da ga što prije nađemo te, u suradnji s veterinarskom stanicom, saniramo ozljedu i započnemo s oporavkom.

Tvrtka Mesoprerada zahvaljuje svima koji pomažu u potrazi, posebno policiji, ali i svim stanovnicima te se ovim putem ispričava svima koji je bik prestrašio I koji su doživjeli neugodnost.

“Molimo sugrađane ako imaju informacije o nesretnom biku da svoja saznanja dojave policiji. Nakon što bik bude pronađen, Mesoprerada će se pobrinuti da bik sretno živi na slobodi na farmi u društvu vrsnih krava. “ – rekao je predsjednik Uprave Mesoprerada Slavko Mađarić.

 

S ciljem povećanja sigurnosti, Mesoprerada je odlučila postaviti dodatna žičana ojačanja kako se ne bi ponovio ovakav scenarij.

 

S poštovanjem,

Mesoprerada

 

 

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org