DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Biciklistička vožnja VBR-ovaca u povodu Dana državnosti „Kroz Virovitičko-podravsku županiju“ Pitomača-Orahovica

U organizaciji Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske, članovi biciklističke ekipe Virovitičko-podravske županije VBR izvezli su još jednu u nizu  memorijalnih biciklističkih vožnji.

Predvođeni Matom Bubašom vođom VBR-ovaca i predsjednikom ZUiČ HVIDR-a VPŽ, te predsjednikom Odbora za branitelje VPŽ, biciklističku vožnju od Pitomače do Orahovice izvezli su Mario Kovač i Pavo Tutenov.

Simboličnim paljenjem svijeća ispred Spomen obilježja na ruti biciklističke vožnje, na samom startu u Pitomači, na gradskom groblju u Virovitici, te u gradu Slatini kao i na ciljnom odredištu Orahovici, VBR-ovci su kao i do sada nebrojeno puta odali dužnu počast svim poginulim hrvatskim braniteljima.

Neophodna logistička podrška VBR-ovcima bio je i ovoga puta Ozren Rastija predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina, čiji su članovi udruge dočekali bicikliste u Slatini te im po završetku biciklističke vožnje pripremili okrjepu i prigodni domjenak.

(mf; Izvor: VBR, p.t; Foto: Ozren Rastija)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button