Home / NAJAVE DOGAĐANJA / „Bajkaonica za 5“ u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina svakoga četvrtka u listopadu

„Bajkaonica za 5“ u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina svakoga četvrtka u listopadu

Društvo „Naša djeca“ Slatina poziva Vas da posjetite „Bajkaonicu za 5“ u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina, svakog četvrtka u mjesecu listopadu, od 18:00 do 19:00 sati.

Bajkaonica je namijenjena djeci predškolske dobi i djeci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.  Mlađa i starija djeca, također, su dobrodošla.

Cilj održavanja “Bajkaonice za 5” je što više djece uvesti u čaroban svijet bajki kroz pripovijedanje educiranih pripovjedačica, kako bi se djecu potaknulo na razmišljanje, kreativnost, maštu i razigranosti.

Tema “Bajkaonice za 5” je PRIPOVIJEDANJE, edukativna aktivnost koja kroz pričanje priča potiče djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomaže u učenju brojeva i slova, razvija socijalno – kognitivno vještine, omogućava međusobno druženje te ih potiče na razvijanje mašte.

“Bajkaonica za 5” dio je projekta društvene odgovornosti tvrtke Beiersdorf Hrvatska (NIVEA). Projektom “Neka odrastanje bude dječja igra” pruža se podrška obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala. Projekt je pokrenut je 2014. u sklopu NIVEA globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji”, u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.(mf)

 

x

Check Also

Dar ljubavi kroz dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi na Valentinovo

14. veljače na Valentinovo Gradsko društvo Crvenog križa Slatina organiziralo je dvije akcije dobrovoljnog darivanja ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org