NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Ažurirana lista pasa dostupnih za udomljenje u slatinskom Skloništu za životinje

U Skloništu za životinje koje se nalazi pri Gradskoj veterinarskoj stanici u Slatini na adresi Industrijska 15 u Poduzetničkoj zoni Turbina trenutno se na skrbi nalazi 24 psa. Od toga je 6 štenaca i njih 15 odraslijih koje volonteri redovno šeću te su spremni za udomljavanje.

Pse možete doći posjetiti, vidjeti ih i o njima više saznati u vremenu od 8 do 12 sati ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom te utorkom i četvrtkom od 12 do 16 sati.


HOMER je pseći ljepotan, po svemu sudeći najvjerojatnije i čistokrvni njemački ovčar, starosti do 3 godine. Oduzet je prijašnjim vlasnicima zbog zanemarivanja i nebrige. Razigran je i jako dobar u interakciji s ljudima.

GARO je mladi pas do 1 godine, u tipu labradora, kao i svaki mladi pas vrlo umiljat, jako se voli maziti, socijaliziran i dobar s ostalim psima.

ŠVRĆKA je nađena u ožujku ove godine na području grada Slatine, starosti od 6 mjeseci do 1 godine. Iako je u  tipu border collija, manjeg je, nižeg rasta – do koljena. Ima lijepu dužu crnu dlaku s bijelim poljima. Voli ljude, ali još je malo preplašena, no to će se popraviti kada bude u sigurnom domu.

BUBI je dečko, mješanac žute, duge i meke dlake u tipu pekinezera, starosti oko 7 godina. Nađen je u Mikleušu, u Skloništu je od 10. travnja 2024. Naučen na kuću i ljude, dobar je i miran.

MAX je predivan aljaški malamut, pronađen 8. travnja 2024. u šumi na potezu između Slatine i Voćina.   Procijenjena starost: 7 god. Karakterom je dobroćudan, miran, veseo i poslušan.

NEGRO – je crni mješanac u tipu retrievera, star oko godinu dana. Osim što vas može očarati svojim izgledom, čupavim ušima i elegantnim hodom, Negro je dobar mladi pas, poslušan, razigran, a slaže se s drugim psima – provjereno u šetnji s našim volonterima! Nađen je 28. 5. 2024., voli šetnje i grice, a obožava ljude! Pomozimo mu pronaći novi dom!


BEPO i ELA – predivni šareni mješanci starosti oko 1 godine. Dlaka im je duga, meka, trobojna (smeđe-bijela s crnom njuškicom). Veseli su i dobri, slažu se s drugim psima, u šetnji nešto bojažljivi pa je najbolje kad su skupa.
Nađeni su u Čačincima 22. 5. 2024. i čekaju svoj novi dom, neko lijepo dvorište za izležavanje i igru s vlasnikom koji će cijeniti njihovu ljepotu i karakter.


NJOFRA  je jedan mali dečko, nema više od 5 mjeseci. Čupavi je mješanac u tri boje, a što se tiče karaktera – kao i svaki u toj dobi: razigran, veseo, dobar s drugim psima, u šetnji sluša i može puno naučiti. Nađen je 22. 5. 2024. i svaki dan proveden u Skloništu je previše! Udomite Njofru, presladak je!


MAŠA je mlada cura, mješanka starosti 9 mjeseci, trobojne meke dlake i čupavih ušiju. Niskog je rasta. Nažalost, iako je udomljena iz Skloništa, nekon 5 mjeseci vraćena je natrag. Za Mašu, koja je miran, plah i dobar pas, to je veliki šok. Udomite malu Mašu, vratit će vam svu ljubav!


FIFI je mješanka u tipu kratkodlakog jazavčara, maloga rasta, smeđe-crne oštre kratke dlake. Procijenjena starost je oko 1 godine, a nađena je 24. 5. 2024. Vrlo umiljata, voli ljude, a u šetnji malo lijena, voli se igrati s povodcem. S ostalim psima se izvrsno slaže. Fifi je baš za neki stan, mirna i tiha! 


Pse možete vidjeti Facebook stranici Veterinarske stanice Slatina i u grupi Izgubljene/nađene životinje u Slatini te na ostalim slatinskim internetskim portalima.

Svi psi koji se udome iz Skloništa u novi dom idu cijepljeni, čipirani, očišćeni od nametnika te kastrirani o trošku Skloništa! 

Razmislite o udomljenju i o ljubavi i zahvalnosti koje će vam pas pružiti. Ako udomite psa iz Skloništa, spašavate dva života: psa kojega ste udomili i onoga koji će doći na njegovo mjesto!

Ako udomite psa iz Skloništa, spašavate dva života: psa kojega ste udomili i onoga koji će doći na njegovo mjesto!

(nm)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button