NASLOVNICASPORTZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR

Autoservis Ino brutalno kaznio propuste Stanja šoka

S obzirom na ne baš bogat raspored i da u seniorskom dijelu programa nije igrala niti jedna domaća momčad niti ne čudi podatak da tribine po prvi puta i nisu baš bile popunjene kao prethodnih dana.

Stanje šoka šokiralo je branitelje naslova gromovitim udarcem Janečića pod samu gredu nemoćnog Lorenca. Taj gol totalno je dezorijentirao članove Autoservis Ine. Stanje šoka redalo je prigode kao na traci, obrana Ine curila je na sve strane pa je samo pravo čudo, i naravno vratar Lorenc, spasilo favorite da autsajderi u ovom susretu ne odu na nedostižnu rezultatsku prednost. Naravno ako ne zabiješ naravno da dobiješ, a isporučitelj je po samom završetku prvog dijela bio Jaković. Totalni kolaps u igri Stanja šoka dogodio se nakon krasne solo akcije i još ljepšeg poentiranja Kokorića u 24.minuti susreta. Uslijedio je rezultatski masakr kojeg su redom potpisivali Bušljeta udarcem izvana, Kolomaz nakon lijepog lažnjaka i ponovno Bušljeta iz trka nakon što mu je loptu šeretski petom servirao Petrak.

Ćeralije su uz manje poteškoće dobile Sveti Đurađ. Joakim Tomić bio je nerješiva enigma za igrački kratak fond  Svetog Đurađa. Njegovim golovima Ćeralije su brzo stekle prednost od dva gola no podosta problema njihovoj obrani stvarao je snažni sidrun Igor Bajser pa je dilemu oko pitanja pobjednika tek u finišu utakmice odagnao Tomić svojim četvrtim golom na utakmici. Naizgled nezainteresirani, no i eksplozivni Matko Bandić, nakon toga je samo ublažio poraz svoje momčadi.

Malo virovitički derbi u pol Slatine odigrali su RS metali i SB Denis. Metali su bolje otvorili susret pa je zaspalu obranu razbudio Petrinjak poentiravši usamljen na drugoj vratnici. Nakon tog gola uslijedila je klasična uspavanka  u kojoj je pravih prigoda bilo na kapaljku. S obzirom da su se na terenu našle dvije kvalitetom izjednačene momčadi koje i više nego dobro poznaju jedna drugu znalo se je da će ovaj susret odlučiti trenutak inspiracije pojedinca. A upravo to se i dogodilo početkom drugog dijela kada krasnom minijaturom nemoćnog Mesića za poravnanje probija Škvarić. Sredinom drugog dijela lukavo špicem iz trka potegnuo je Kovačević te je tim golom Denis preokrenuo rezultat. Igra RS metala s golmanom –  igračem u očajničkom pokušaju za izjednačenjem nije prošla, pa je prvu presječenu loptu u mrežu plasirao Crvenka za pobjedu i dodatnu šansu SB Denis da u posljednjem nastupu u skupini još pokuša uhvatiti ulaznicu za osminu finala.

S dva dalekometna projektila Hrvoja Čovića Kristal Fenster je brzo stekao dva gola prednosti protiv El trafica. Ipak dečki iz Donjeg Miholjca uspjeli su vratiti u igru pa čak i povesti ponajviše zahvaljujući Marku Grgiću strijelcu dva topovska gola postignuta  iz slobodnjaka. U ovoj podosta uzbudljivoj i borbenoj,  no ne i tako kvalitetnoj utakmici, gol u završnici vrijedan konačne poštene podjele bodova za Kristal  Fenster je postigao Lehpamer.

(dj / Foto: Marijo Kokorić)

Rezultati:

 • U-10:
  • Ključ 10 – Slavonija Sladojevci 4:0
 • U-12:
  • ŠN Slatina ll – NK Đulovac 4:1
  • NA Grga – ŠN Slatina l Građenje Marković 4:0
 • kadeti:
  • CB Bolero Papuk tours – Elektro Ivić 6:1
  • Bomboni – CB Ana Đulovac 3:2
 • veterani:
  • Autoservis Ino – Stanje šoka 5:1 (Jaković, Kokorić, Kolomaz, Bušljeta 2/Janečić)
 • seniori:
  • Sveti Đurađ – NK Ćeralije 3:5 (Bajser 2, Bandić/J.Tomić 4, Barukčić)
  • RS metali – Sendwich bar Denis 1:3 (Petrinjak/Škvarić, Kovačević, Crvenka)
  • El trafico – Kristal Fenster 3:3 (5:6) (H.Čović 2, Lehpamer/Grgić 2, Ljiljanić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button