DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Aurelia u finišu slomila Slatinu

Jučer je u Slatini u dvorani srednje škole pod strogim epidemiološkim mjerama, između ostalih i bez  gledatelja na tribinama, odigrana utakmica četvrtfinala kupa regije istok u futsalu između domaćina Slatine i Aurelije. Konačan rezultat bio je 6:1 za super razigrane goste iz Vinkovaca. Slatina je tako ispala iz kupa no već sutra (petak 2.10.) stiže novi izazov. Naime, u utakmici drugog kola 2. lige Slatinčani će ponovno u dvorani srednje škole ugostiti još jednu momčad iz istog grada –  MNK Vinkovce.

Jučerašnju utakmicu obilježio je visok tempo u kojem su glavnu riječ vodili gosti. Igru domaćina  je sve do posljednjih deset minuta utakmice krasila velika angažiranost i još veća borbenost, a fantastičnu večer je u tom periodu imao praktički nesavladivi vratar Nikšić. Ipak s obzirom na konstantnu premoć  i ogroman broj prigoda Aurelije  bilo je teško za očekivati da će Slatinčani uspjeti do kraja sačuvati mrežu čistom. Na žalost, naša predviđanja su se obistinila u toj posljednjoj četvrtini utakmice kada je popustila do tada zavidna discipliniranost u igri slatinskih igrača. Gosti su u ovom trenutku ipak svijet za sebe koji će gotovo sa stopostotnom realizacijom kazniti i najmanju grešku protivnika, a upravo to se i dogodilo u više puta spomenutoj završnici utakmice.

 

¼ finale Kupa regije Istok

MNK SLATINA                   1

AURELIA                              6

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Suci: Siniša Ličinić (Orahovica) i Mario Hrženjak (Mikleuš). Delegat: Robert Špiranec (Virovitica). Strijelci: 1:0 – Bihar (13), 1:1 – Dragun (30), 1:2 – Nerovčić (31), 1:3 – Sušac (32), 1:4 – Pedić (35), 1:5 – Sušac (38), 1:6 – Božić (40).

MNK SLATINA: Nikšić, Spudić, Šantić, Bihar, Dmitrović, Vukomanović, A.Vicić, Kupres, Bogati, Jukić, P.Vicić. Treneri: Tomislav Vukovski i Robert Bočkaj

AURELIA: F.Pedić, Dekanić, Sušac, Dragun, P.Pedić, Martinović, Lončar, Nerovčić, Bukna, Bertić, Čičić, Božić, Pest Mudvajl. Trener: Kristian Šoštar

 

Tekst i foto: Damir Jukić


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button