DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Atmosfera dostojna finala

Willy, Prijatelji i Tuturutu in, a Tunić, Zvonimirovac i Apokalipsa out! Siže je to zbivanja devetog dana slatinskog turnira.

Danas se igrala extra runda gdje su se dijelile još tri ulaznice za četvrtfinale. S obzirom na atmosferu na tribinama, a i na zbivanja na terenu, ali i oko njega, najviše je pažnje privukla utakmica između Willyija i Vodoinstalacija Tunić. Prvi je zadao udarac Josip Vicić za veliko slavlje Willijevih navijača no vrlo brzo stigao je još glasniji odgovor simpatizera momčadi iz Đulovca nakon što je poravnao Gabrijel Nikolić. Svojim drugim golom u junaka utakmice izrastao je Vicić no morali su još dugo strepjeti članovi momčadi iz Ćeralija prije nego što je iscurilo vrijeme, a s njime i stalni opasni naleti vodoinstalatera.

Zvonimirovčani su se pak našli u situaciji doći do velike senzacije s obzirom da su Prijatelji na teren istrčali praktički s trećom postavom. No klasa Nebojše Karamarkovića i Ante Vicića uz pomoć tek nekoliko iskusnijih momaka koji su spremno podmetnuli leđa bila je sasvim dovoljna da Prijatelji bez ikakvog stresa prebrode nedostatak većeg dijela momčadi.

Baš kako se očekivalo tvrd i do kraja izjednačen bio je dvoboj Apokalipse i Tuturutu. Veći dio utakmice opasnija je bila Apokalipsa no ponovno je u velikoj formi branio Danijel Bošnjak. I kada su već svi lagano pogledavali prema semaforu i čekali rulet šesteraca iz vedra neba sijevnula je desnica Mikela Ljekaja za prolaz Tuturutu dalje, ali i za šok i nevjericu u redovima Apokalipse.

U – 11

Keramika Đokić – Nk Slatina I 0:2

U – 13

Nk Slatina I –  Brk Voćin 3:1

U – 15

Nk Suhopolje –  Vukovi s Vratnika 1:2

Young boys –  Nk Virovitica 2010. 1:3

U – 17

CB Tano –  Nk Kutjevo 2:1

Seniori

CB Willy Opg Jaković- Vodoinstalacije Tunić  Đulovac 2:1 (J.Vicić 2/G.Nikolić)

The Room & prijatelji – Suz Zvonimirovac 5:2 (A.Vicić 3, Kljaić, Karamarković/Ribić, Štiglec)

Tuturutu Termoplast proizvodnja  – Apokalipsa Fast food Alcatraz 1:0 (Ljekaj)

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button