DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Atletski klub „Slatina“ na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu

U Koprivnici je u subotu, 17. ožujka, u organizaciji AK Koprivnica održano Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu na kojem je nastupilo više od 500 natjecatelja.

Na žalost, vremenski uvjeti nisu pogodovali natjecateljima koji su na mokroj i teškoj stazi kod bazena Cerine nastupili u 12 utrka od seniorskog do mlađe kadetskog uzrasta.
No unatoč tome, kadeti i kadetkinje, te juniori i seniorke Atletskog kluba „Slatina“ osvojili su solidna mjesta u ekipnom poretku. Tako su Noa Jaković, Luka Jurišić i David Jakišić u kategoriji kadeta zauzeli 8. mjesto, dok su Tea Halužan, Sara Herceg i Tanita Šantalab u kategoriji kadetkinja zauzeli 13. mjesto.
Juniori AK „Slatina“ ekipno su bili šesti na dionici od 8 km i to Sebastian Herceg, Ivor Miklošević i Gabrijel Jurišić. Seniorke na 8 km osvojile su sjajno 4. mjesto u sastavu Doroteja Santi, Marina Novoselec i povratnica na kros staze Veronika Jaković. Trenerice Tomislava Medvedović, prof.  i Mirta Drokan, prof. izražavaju zadovoljstvo nastupom, te već najavljuju sljedeći nastup Kluba na finalu Dvoranske lige Slavonije i Baranje 25. ožujka 2018. u Osijeku.
(Izvor: Ivan Drokan, tajnik AK „Slatina“)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button