DOGAĐANJANASLOVNICA

Asfalt stigao i u I odvojak Ulice Petra Preradovića

Prema nalogu Grada Slatine ovoga ljeta je tvrtka Slatina kom d.o.o. započela sanaciju kolnika u Ulici Petra Preradovića, I odvojak do Ulice braće Radić u duljini od 210 metara.

Tako su odrađeni svi pripremni radovi vrijedni preko 203.000 kuna, a završetak sanacije obavljen je u rujnu kada je spomenuta dionica u suradnji s tvrtkom Ceste d.d. Bjelovar dobila novi asfaltni sloj.

U prigodi završetka radova terenskim obilaskom u kvalitetu obavljenih radova uvjerio se gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji voditelja Odsjeka za komunalni sustav Vjekoslava Hessa i direktora Slatina koma Sanjina Hmelika.

Riječ je o ulici smještenoj u brdskom dijelu grada koja je asfaltiranjem kolnika širine 2,80 m postala pristupačnija na zadovoljstvo tamošnjih stanovnika koji su do sada muku mučili s površinskim vodama koje su se slijevale niz ulicu i odnosile nasipani kameni agregat što je konstantno stvaralo udarne rupe.

– Sada smo riješili taj problem na zadovoljstvo svih, osobito što nam se bliže zimski uvjeti što će olakšati posao i dežurnim službama. Jedna od prednosti stanovnika ulica u ovom dijelu grada je svakako život u prirodi s prekrasnim pogledom koji se pruža na gotovo cijelu Slatinu, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button