NASLOVNICAOPĆINEPOLITIKA

Antonio Rastija novi je predsjednik Mladeži HDZ-a općine Sopje

Novi predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ-a općine Sopje je Antonio Rastija, odlučeno je na danas (29. listopada) održanoj Izbornoj skupštini.

Uz predsjednika su izabrani i novi članovi Općinskog i Nadzornog odbora te izaslanici za Županijsku Izbornu skupštinu.

Novoizabrani predsjednik Antonio Rastija istaknuo je kako mu je čast biti na čelu organizacije kao što je Mladež HDZ-a te da će nastaviti raditi istim entuzijazmom i motivacijom kao i do sada, a Mladež HDZ-a će i dalje biti glavni pokretač brojnih aktivnosti u zajednici.

– Moj cilj kao i cilj novoizabranog vodstva Mladeži HDZ-a općine Sopje je suprotstaviti se populizmu koji ima sve veći utjecaj na nas mlade.

Želim da mladi izađu iz zone komfora, da budemo aktivni, da gradimo, da želimo bolje i za nas i za cijelu zajednicu. Možda je u manjim mjestima poput Sopja teško nešto postići i organizirati se, ali ja ću se zalagati da okupimo mlade Općine Sopje. Pozivam mlade da se priključe i napravimo nešto novo.

Vjerujem u mlade, vjerujem da će Mladež HDZ-a općine Sopje biti najaktivniji politički pomladak u Virovitičko-podravskoj županiji, – rekao je Rastija.

Novoizabrani članovi Općinskog odbora Mladeži HDZ-a općine Sopje su: Josip Androš, Ana Brezec, Toni Brezović, Lara Golubić, Vlatka Hrgetić, Mario Matić, Luka Mikić i Monika Puzjak, dok su novoizabrani članovi Nadzornog odbora Iva Brezec, Ivona Kovačević i Antonia Makar Škrnički.
(mf/Izvor: Mladež HDZ-a općine Sopje)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button