DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Antonio Mrva ponovno niže uspjehe na streljačkim turnirima

Slatinčanin Antonio Mrva proteklog je vikenda nastupio na dva međunarodna turnira u streljaštvu te ponovno ostvario uspješne rezultate.
Tako je na poziv svog prijatelja iz Slovenije u petak, 19. svibnja u Makedoniji na Otvorenom međunarodnom turniru Grand Prix Skopje 2023. nastupio ekipno s još tri strijelca, a uz Mrvu u ekipi su bili Mirza Durić iz Bosne i Hercegovine, te Slovenci Denis Pašić i Marko Sterle.
Unatoč dobrom nastupu isti nije bio dovoljan za osvajanje medalje, no ekipno su osvojili 1., 2. i 3. mjesto u kategorijama na 100 i 300 m.

Iz Skopja su se uputili u Srbiju te su u nedjelju, 21. svibnja nastupili na turniru „Ćirin Memorijal“ u Leskovcu gdje se u organizaciji Streljačkog kluba GT iz Leskovca pucalo na veće daljine od 500 i 1000 m.

Na ovom je turniru Antonio Mrva proglašen najboljim strijelcem turnira, te je u kategoriji TR500 bio 3., dok je u kategoriji Open500 osvojio 1. mjesto.

Potom je na red došla disciplina TR1000 u kojoj je, iako se u istoj okušao po prvi puta, pokazao izvrsnost, osvojio 1. mjesto s uvjerljivih 190 krugova od mogućih 200.
No to nije sve budući da je u disciplini Open uzeo još jednu medalju te se okitio još jednom broncom za osvojeno 3. mjesto.
Što se tiče ekipnog poretka spomenuta je ekipa osvojila tri srebra i jedno zlato.
(mf/Foto: Antonio Mrva)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button