NASLOVNICAŽUPANIJA

Anketa Agroexpo 2017: Svi anketirani vratiti će se na sajam i iduće godine, a smatraju ga odličnim za promociju uz „stopostotno povećanje plasmana

Prema anketi sudionika ovogodišnjeg Agroexpa (23 od 100), čije je podatke prikupila i obradila Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Virovitica, ovogodišnji 7. Agroexpo ocijenjen je s prosječnom ocjenom 4,74.

Ukupno 17 sudionika, sajam je ocijenilo odličnim, a njih šestero mu je dalo „četvorku“. Svi će se vratiti i iduće godine, smatraju da ima pozitivnu refleksiju na razvoj gospodarstva i podržavaju daljnji razvoj Agroexpa. Najviše ih ističe da je sajam odličan vid promocije (86,96 posto), te da uz njega imaju „stopostotno povećanje plasmana“.

Osim toga HGK ŽK Virovitica je prikupila podatke i obradila ih sa sudionicima stručnog predavanja „Izazovi suvremenog pčelarstva“ koju je organizirala HGK ŽK Virovitica. Anketiranih je bilo 33, a njih 28 ovom je seminaru dalo ocjenu „odličan“, dok je petero sudionika seminaru dalo „četvorku“. I oni smatraju kako su ovakva predavanja odličan način edukacije.

O tome je između ostalog bilo govora na završnom sastanku organizacijskog odbora Agroexpa 2017., koji je održan uz predsjedavanje zamjenika župana Marija Klementa. Ovogodišnji sajam je otvorio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, a organizatori i pokrovitelji 7. Agroexpa bili su: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, Hrvatska obrtnička komora, Područna obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Savjetodavna služba Virovitičko-podravske županije, Viroexpo d.o.o. i Hrvatska banka za obnovu i razvitak. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button