DOGAĐANJANASLOVNICA

Anka d.o.o. Slatina dobitnik Zlatne kune za ostvarene rezultate u 2021. godini

U prostorima HGK Županijske komore Virovitica, održana je Svečana sjednica Gospodarskog vijeća HGK-ŽK Virovitica, na kojoj su nagrađeni najuspješniji gospodarstvenici s područja Virovitičko-podravske županije za ostvarene rezultate u 2021. godini kao i za uspješnost u poslovanju i doprinos županijskom gospodarstvu, a samim time i hrvatskom gospodarstvu u cjelini.

Među laureatima našla se i tvrtka Anka d.o.o. iz Slatine u čije je ruke otišla Zlatna kuna u kategoriji srednje trgovačko društvo.

Svečanosti je između ostalih nazočio i pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada Slatine Marin Kokorić koji je tom prigodom uručio nagradu direktoru tvrtke Anka d.o.o. Slatina Goranu Šaraboku.

Tvrtka Anka d.o.o. Slatina počela je s radom 2015. godine kada je pet radnika počelo raditi u jednoj hali, a trenutno imaju 65 zaposlenih i završavaju petu halu. Bave se proizvodnjom prikolica za konje i prenamjenom kamiona za prijevoz konja. Više od 90% proizvodnje namijenjeno je izvozu u Njemačku.

Ovo nam je prva Zlatna kuna. Trenutno imamo 65 zaposlenih, a cilj nam je i povećati taj broj u narednom periodu. S obzirom da situacija na tržištu trenutno i nije baš najbolja, ova nagrada veliki nam je poticaj za dalje, da radimo još više i bolje. Želim ovim putem zahvaliti vlasniku firme Berndu Steinsbergeru na ukazanom povjerenju, kao i svim djelatnicima na velikom doprinosu. Dosad smo iz godine u godinu rasli, otvarali po jedan novi pogon i zapošljavali na godišnjoj razini dvadesetak novih djelatnika. Vidjet ćemo kako će biti dalje, ali moramo biti optimistični, – rekao je direktor tvrtke Goran Šarabok.
(mf/Izvor: www.vpz.hr, HGK ŽK Virovitica, Grad Slatina/Foto: Kristijan Toplak)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button