NASLOVNICAPOLITIKA

Andrej Plenković: Očekujem da HDZ na području Virovitičko-podravske županije ostvari jako dobar rezultat, što je uostalom i tradicija u ovoj županiji

Svojim dolaskom u Viroviticu kandidatima Hrvatske demokratske zajednice s područja Virovitičko-podravske županije, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, dao je punu podršku na skorašnjim lokalnim izborima. O tome je bilo govora na radnom sastanku, na kojem je uz predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, nazočio i predsjednik ŽO HDZ-a VPŽ Josip Đakić uz članove predsjedništva, kandidatom za virovitičko-podravskog župana i aktualnog župana Igora Androvića te predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Virovitica i kandidata za gradonačelnika Virovitice, aktualnog gradonačelnika Ivice Krina. Sastanku su nazočili i ministri u Vladi RH, Tomislav Čorić i Marija Vučković, kao i saborska zastupnica Vesna Bedeković

Kandidati HDZ-a za načelnike općina, odnosno gradonačelnike gradova s područja Virovitičko-podravske županije bit će:

Ivica Kirin (Virovitica), Igor Fazekaš (Slatina), Saša Rister (Orahovica), Željko Grgačić (Pitomača), Hrvoje Miler (Špišić Bukovica), Đuro Bukvić (Lukač), Marko Ajček (Gradina), Siniša Horvat (Suhopolje), Berislav Androš (Sopje), Predrag Filić (Voćin), Vinka Bokorni (Nova Bukovica), Mirko Rončević (Čađavica), Rober Grabar (Mikleuš), Mato Damjan (Crnac), Alen Jurenac (Čačinci), Tomislav Durmić (Zdenci).

– Očekujem da Hrvatska demokratska zajednica na području Virovitičko-podravske županije ostvari jako dobar rezultat, što je uostalom i tradicija u ovoj županiji. Vidim da je cijela Županijska organizacija spremna za ovu izbornu utakmicu i očekujem jako dobre rezultate u tri grada, trinaest općina i naravno na razini Virovitičko-podravske županije – istaknuo je na konferenciji za novinare predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

– Iza nas su četiri godine brojnih realiziranih projekata, diljem Virovitičko-podravske županije, u svakom gradu, svakoj općini. Za nas govore djela, a ne riječi – podcrtao je predsjednik ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić.

U proteklih mjesec dana više od 300 novih članova pristupilo HDZ-u na području Virovitičko-podravske županije

U prostorima Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, uz poštivanje epidemioloških mjera, uručio je i iskaznice za 48 novih članova HDZ-a s područja Virovitičko-podravske županije.

Inače, u zadnjih mjesec dana, više od 300 novih članova pristupilo je Hrvatskoj demokratskoj zajednici na području Virovitičko-podravske županije, najviše u Virovitici i Slatini.

– Posebno me veseli što je velik broj članova pristupio Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Imali smo priliku vidjeti novu snagu HDZ-a, koja je ovdje stalna i vitalna za mlade ljude, ljude svih profesija. Veselimo se novim članovima koji će svojim društveno političkom angažmanu pridonijeti razvoju Virovitičko-podravske županije i svih njenih gradova i općina – naglasio je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

(hdz-vpz.com)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button