NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Aktivnosti DND Slatina u prosincu 2018.

DND Slatina dobitnik priznanja Volonterskog centra Osijek

Društvo “Naša djeca” Slatina dobitnik je priznanja za najbolje primjere dobre prakse uključivanja volontera.

Priznanje je dodijeljeno u Osijeku, 5.12.2018. na Međunarodni dan volontera.

 

 

Dječji kutak “Veseli sat” Slatina i sveti Nikola, 4.12.2018.

Igra sa “Čarobnim zvijezdama” kao i priča “Dar svetog Nikole” na početku Kutka 4.12.2018. uoči sv. Nikole posebno je zainteresirala mališane.

Vrijedne ručice izradile su i male poklon-torbe s motivom čizme, a dok su uz pjesmu “Ručice nam Niko daj” veselo plesali njihove poklon torbe netko je napunio malim, ali slatkim iznenađenjem.


Božićna radionica u Dječjem forumu Mladost, 6.12.2018.

U Dječjem forumu Mladost koji djeluje u Osnovnoj školi Eugena Kumičića održana je Božićna radionica.
Radionicu je vodila učenica 7 razreda, Lana Brdarić.


Dječji kutak “Veseli sat” Slatina ususret Božiću, 11.12., 18.12. i 20.12.2018.

Na tri Dječja kutka “Veseli sat” Slatina dječica su se pripremala za Božić. Na jednom Kutku pripremala su zanimljive sobove, na drugom i trećem čestitke koje su bile uručene ravnateljicama vrtića, gradonačelniku, direktorici Turističke zajednice i drugim dragim ljudima dobrog srca.


Udruga žena Josipovo obradovala djecu Dječjeg kutka “Veseli sat” Josipovo, 14.12.2018.

Zimska večer u Dječjem kutku “Veseli sat” Josipovo počela je igrom malog patuljka čija je zagonetka djeci otkrila da će kititi jelku.
Tako su malene ručice bojile kuglice koje su i vješali na malenu jelku.
Druženje je završilo pjesmom i plesom.

Udruga žena Josipovo iznenadila je djecu darovima.
Hvala članicama Udruge žena Josipovo na ovom prekrasnom činu <3


Djeca Dječjeg kutka “Veseli sat” Slatina nastupala na manifestaciji “Prosinac u gradu”, 23.12.2018.

23.12.2018. dječica Dječjeg kutka “Veseli sat” Slatina uz dječicu Dječjeg vrtića Zeko Slatina i Dječjeg vrtića Suncokret Slatina u Parku 136. slatinske brigade sudjelovala su u ovogodišnjoj manifestaciji „Prosinac u Slatini“ nastupom s pjesmom s pokretom “Padaj, padaj snježiću”.

Mali koncert bio je uvod u predstavu koju je na oduševljenje okupljene djece odigralo dječje kazalište Šareni svijet naziva „Patuljci darove nemaju pa se djedici spremaju“ u organizaciji Turističke zajednice grada Slatine kao i dolazak popularnih Moto Mrazova iz Moto kluba Speed Slatina koji su svu djecu darivali poklonima.

Djeca Dječjeg kutka “Veseli sat” pod vodstvom tete Martine Radočaj, a i uz veliku pomoć mama, na zadnjoj ovogodišnjoj radionici izradila su čestitke koje su po završetku svog nastupa uručile ravnateljicama Dječjih vrtića Zeko i Suncokret – Snježani Dupan Lovrić i Saneli Valpovac te direktorici Turističke zajednice grada Slatine Vanji Lazić.


Dječji kutak “Veseli sat” ogranak Josipovo, 28.12.2018.

Ovogodišnji Božić djecu u Dječjem kutku “Veseli sat” Josipovo iznenadio je novim prijateljima, Eskimima. Uz Eskime, čarobnim štapićem stvorio je i male grudice snijega kojima su se svi poigrali.


Dječji doček nove 2019. godine u Josipovu, 31.12.2018.

Djeca Dječjeg kutka “Veseli sat” ogranak Josipovo, dočekali su novu godinu na dječji način u Područnoj školi Josipovo 31.12.2018. u 12 sati.

Dječica su se igrala, plesala, pjevala, a i počastila dječjim pjenušcem.
Veseli i sretni zaplovili su u novu 2019. godinu.


Dječji doček nove godine u Slatini, 31.12.2018.

I ove godine Društvo “Naša djeca” Slatina organiziralo je u suradnji s Gradom Slatinom i Turističkom zajednicom grada Slatine Dječji doček nove godine na Trgu svetog Josipa s početkom u 17 sati.

Doček je trajao do 18 sati, a sve prisutne uveseljavale su glazbene izvedbe zabavnih pjesama predstavnika natjecatelja koji su sudjelovali na Festivalu mladih slatinskih talenata 2018.

Na početku događaja, sve nazočne pozdravila je, uz predstavnike DND Slatina, direktorica Turističke zajednice grada Slatine Vanja Lazić i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić, poželjevši svima dobar provod i sretnu i veselu novu godinu.

Zabavu, ples, pjesmu i veselje okrunio je vatromet koji je dodatno razveselio sve prisutne.
(mf/Izvor: DND Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button