DOGAĐANJANASLOVNICA

„Aktivni u zajednici“ – Zaklada Slagalica održala još jednu radionicu u Slatini

Jučer je u prostorijama Posjetiteljsko – interpretacijskog centra „EPIcentar Sequoia“ u Slatini, održana još jedna radionica Zaklade Slagalica iz Osijeka u sklopu projekta Aktivni u zajednici.
Radionicu je vodila Dijana Živaković, stručna suradnica Zaklade, dok su u njezinom radu sudjelovali predstavnici Udruge Youth Buzz, Osnovne škole Eugena Kumičića, Srednje škole Marka Marulića, Udruge osoba s invaliditetom, Dječjeg vrtića Zeko Slatina, Gradskog društva Crvenog križa Slatina te predstavnici Grada Slatine koji ovaj projekt podržava od samoga početka.

Cilj ove radionice bilo je poticanje razvoja ljudskog kapitala u lokalnoj zajednici kao i društveno  – socijalnih projekata te uključivanje bitnih dionika zajednice u provedbu istih.

Tako je tijekom interaktivnog predavanja i poticanja pitanja o problematici života u lokalnoj zajednici, došlo do zaključka da su i na slatinskom području potrebni projekti društvene namjene, u smislu pružanja partnerstva podrške, tolerancije, kao i bildanje društvenog kapitala te da se u pojedine društveno korisne akcije uključe svi dionici društva.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button