NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Akcijom „Djeca djeci“ DV Suncokret obilježio Svjetski dan djeteta

Polaznici Dječjeg vrtića Suncokret izradili su poklone za djecu iz Dječjeg vrtića Zeko te su akcijom „Djeca djeci“ obilježili 20. studenog, Svjetski dan djeteta. Narukvice, čestitke, privjeske, oslikane kamenčiće i druge oblike dječjih kreativnih uradaka mali su “Suncokreti” s puno ljubavi i pažnje izradili uz pomoć svojih odgojitelja. Poklonili su ih prijateljima iz Dječjeg vrtića Zeko sa željom da se što prije susretnu i zajedno igraju i druže.

“Krajem prošle godine dogovoreni su različiti oblici suradnje između našeg i gradskog dječjeg vrtića s ciljem povezivanja ovih dvaju slatinskih odgojno-obrazovnih ustanova, njihovih polaznika i stručnih djelatnika. Na žalost javnozdravstvena situacija nije nam dopustila realizaciju planiranih aktivnosti i projekata pa ovim malim znakom pažnje našim prijateljima poručujemo da mislimo na njih i da se nadamo što skorijem susretu.
Prelijepi stihovi kolegice Tamare i slatkiši kojima su nas počastili osunčali su nam svima današnji tmuran i kišni jesenski dan.
Djeca iz našeg područnog odjela darivala su učenike u Osnovnoj školi Mikleuš pa se nadamo se da smo i njih obradovali ovom akcijom i uljepšali im Svjetski dan djeteta“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.
(mf/Izvor: DV Suncokret)


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org