DOGAĐANJANASLOVNICAPOLJOPRIVREDA

Agroduhan d.o.o. Slatina krenuo u ugovaranje nove proizvodnje duhana i povećao otkupne cijene

Agroduhan d.o.o. Slatina, nakon uspješne 2021. godine u kojoj su kooperanti ostvarili rekordne prinose, započeo sa ugovaranjem ovogodišnje sezone proizvodnje duhana po većim otkupnim cijenama.

Iako je prošla godina zbog vremenskih uvjeta bila izrazito zahtjevna i izazovna, zahvaljujući kvalitetnim sortama, preporukama terenske službe i predanom radu kooperanata ostvareni su rekordni prosječni prinosi sa preko 2.400 kg duhanskog lista po hektaru.

Nova sezona ugovaranja nastavlja se na uspješan završetak otkupa duhana koji je u potpunosti isplaćen kooperantima, kojima su osigurani sortimenti duhana koji jamče najbolji prinos i kakvoću, svi repromaterijali za ovu proizvodnju, oprema za navodnjavanje, osiguranje usjeva, financijska potpora (avansi) kroz cjelokupan ciklus proizvodnje (od sadnje do berbe), kao i dugoročna financiranja za opremu, mehanizaciju i sustave navodnjavanja.

Suočeni sa izrazito visokim rastom cijena inputa (energija, repromaterijal, radna snaga), Agroduhan kao istinski partner svojim kooperantima, a u cilju zadržavanja proizvodnje duhana povećao je otkupne cijene duhana te poziva sve zainteresirane proizvođače da zaključe ugovor o proizvodnji za 2022. godinu.

Ugovaranje proizvodnje osim sa terenskim djelatnicima možete obaviti i izravno u Agroduhanu d.o.o. Slatina, Nikole Šubića Zrinskog 30, svakog radnog dana u vremenu od 09 do 13 sati zaključno do 31.03.2022. godine.

Sve potrebne informacije vezano uz ugovaranje proizvodnje možete zatražiti izravno u sjedištu Agroduhana d.o.o. te na broju telefona 033/ 551 422 ili kod naših djelatnika;

– Josip Zdeličan mob: 098 342 861
– Tomislav Benković mob: 099 312 4631
– Goran Vilček mob: 099 312 4613
– Ivan Baumholc mob: 099 312 4617

Uprava Agroduhan d.o.o.

(promo)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button