DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Advent u Slatini – sve između veselja i dobre zabave!

Sa svečanim “ho ho ho” ulazimo u “najljepši mjesec u godini” predstavljajući program ovogodišnjeg Adventa u Slatini. Očekuje nas obilje zanimljivih, kulturnih, sportskih i raznovrsnih sadržaja koji će oduševiti čitave obitelji, pružajući svakome priliku za uživanje u vlastitim interesima.

– Grad Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine, u suradnji s brojnim udrugama, klubovima, ustanovama i organizacijama, posvećeno su radili kako bi adventsko razdoblje u Slatini probudilo blagdansko raspoloženje kod svih sugrađana i posjetitelja. Kao novi predsjednik Turističke zajednice Grada Slatine ističem izrazito zadovoljstvo i ponos na dosadašnji rad u promociji Grada Slatine i stvaranju boljih uvjeta za život, ali sam i uzbuđen oko budućih projekata koji su pred nama, – istaknuo je Ilija Nikolić, zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine.

– Okosnica zabavnog programa odvijat će se u središnjem gradskom parku, odnosno na Adventskom sajmu. Osim već poznate gastronomske i ostale prigodne ponude u toplom blagdanskom okruženju, posjetitelje će u četiri adventska vikenda, od petka do nedjelje, zabavljati DJ SIC.
Također, ove godine postavit ćemo pozornicu bliže adventskim kućicama, a u narednim subotama na njoj će svoje koncerte održati popularni lokalni sastavi.
Tako će 9. prosinca nastupiti domaća pop/rock grupa Mad Foxx, koja nam se već imala prilike predstaviti na Loud Fest-u, a koja će moćnim ženskim vokalom podići sve na noge.
Blue Moon, sastav koji će nastupiti 16. prosinca ne treba posebno predstavljati. Riječ je o poznatim slatinskim imenima koji već godinama zabavljaju sve Slatinčane i njihove goste.
23. prosinac rezerviran je za “Vinyl party” i DJ Lea koji će starim, ali i novim hitovima, “raspaliti” blagdansku atmosferu.
Također, Udruga mladih KRIK ponovno, 22. prosinca, organizira zimsku verziju Loud Festa – Winter Loudfest, koji će vjerujem privući mnoštvo zaljubljenika u glasnu i alternativnu glazbu.
U sklopu Adventskog sajma, uvijek prisutni članovi Udruge Ličana “Vila Velebita” Slatina, 16. i 23. prosinca održat će Gastro Liku, gastronomski događaj u kojemu će nas upoznati s popularnim ličkim specijalitetima, – rekao je Jurica Bosak, direktor TZG Slatine.

U duhu darivanja, Župe bl. Ivana Merza i svetog Josipa razveselit će najmlađe na blagdan sv. Nikole, dok će Moto Mrazovi iz MK “Speed” Slatina 23. prosinca darivati mališane u Parku 136. slatinske brigade povodom Božića. Raznolike aktivnosti za djecu pripremile su volonterke iz DND Slatina te djelatnice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina. Kino dvorana POU Slatina bit će domaćin brojnih kulturnih aktivnosti i dječjih priredbi.

Za Vas smo pripremili još mnogo toga, stoga s pažnjom proučite program na plakatu i dođite na Drugu stranu očekivanja – destinaciju koja nudi sve između veselja i dobre zabave! Vidimo se na Adventu u Slatini!

Za više informacija i raspored događaja posjetite radioslatina.hr ili pratite društvene mreže Discover Slatina.

(mf; Izvor: TZG Slatine)

plakat_advent

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button