Home / NAJAVE DOGAĐANJA / 9. izdanja Ferragosto JAM-a na obali Orahovačkog jezera!

9. izdanja Ferragosto JAM-a na obali Orahovačkog jezera!

Još je tjedan dana ostalo da početka 9. izdanja Ferragosto JAM-a na obali Orahovačkog jezera!

Line up je poznat i s nestrpljenjem očekujemo nastupe više od 40 izvođača, bendova i DJ-eva. Kako bi lakše planirali svoj dolazak i uspješno premještanje s pozornice na pozornicu, objavljujemo detaljan raspored nastupa po danima.

Osim glazbe na Piknik, Izštekanom, #DobroJutro, Dance Hard i po prvi puta ove godine na Pssst, party stageu, ove se godine po 6. put održava Memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Krunoslav Bošnjak“, kao i moguća cjelodnevna roštiljanja u privatnim aranžmanima.

KAKO DO FERRAGOSTA U NEKOLIKO KORAKA?

[ULAZNICE]

Prvi i najbitniji korak kupnja je ulaznica koje u pretprodaji od 1. lipnja možete kupiti po cijeni od 100 kuna (festivalska**) odnosno 80 kuna (jednodnevna). Festivalska ulaznica na ulazu na Ferragosto koštat će 125 kuna, dok ćete za onu jednodnevna na ulazu morati izdvojiti 95 kuna.

Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), Club Blues Orahovica (Orahovica), Caffe Bar Kesten (Osijek), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a, Rijeka), KKC Pixel (Koprivnica), ROST (Donji Miholjac), Tom Klub Požega (Požega), Rock Bar Fontana (Đakovo), Caffe-Disco Bar Štedna (Virovitica), Aquarius (Našice) te putem Entrio sustava.

** Festivalska ulaznica uključuje ulaz na sve dane festivala, ulaz na svih pet stageova, besplatan kamp u za to predviđenom prostoru, besplatan prijevod od kolodvora do jezera i natrag.

[DOLAZAK DO ORAHOVICE]

Nakon što ste kupili svoju dnevnu ili festivalsku ulaznicu, do Orahovice možete doći osobnim automobilom za koje je predviđen parking od 1500 slobodnih mjesta na festivalskoj lokaciji (parking se naplaćuje prema cjeniku) ili vlakom. I ove godine u suradnji s Hrvatskim Željeznicama Ferragosto vam osigurava popust od 20% na povratnu kartu za vlak do kolovodra Zdenci-Orahovica, od kuda će do festivalske lokacije voziti besplatni autobusi.

Također Panturist odobrava 50% na sve autobusne linije do Orahovice.

[KAMP I ROŠTILJANJE]

Za sve posjetitelje festivala (i one s jednodnevnom i one s festivalskom ulaznicom) osiguran je besplatan Ferragosto kamp na Orahobvačkom jezeru. Ove je godine prostor kampa proširen za još jednu livadu pa će tako svatko moći pronaći svoj metar kvadratni pod orahovačkim nebom. Kampiranje je moguće i izvan predviđenog festivalskog kampa, no u tom slučaju se naplaćuje prema cjeniku.

Roštiljanje na Jezeru je dozvoljeno, a vatra se smije paliti samo na mjestima određenim za to. Drva možete ponijeti svoja, možete ih pronaći u šumi ili ih možete kupiti od uprave Jezera. Budući da se jezero nalazi u Parku Prirode PAPUK, sjeća drveća je strogo zabranjena i kažnjiva.

Od malog okupljanja nekolicine frendova u devet je godina Ferragosto JAM narastao do najvećeg i najpopularnijeg slavonskog festivala. Kroz godine prste u vodu jezera nadomak Orahovice umakalo je više od 100 bendova, kolektiva, pojedinca i DJ-a te nebrojeno mnogo posjetitelja koji se svake godine nanovo rado vraćaju u Slavoniju početkom kolovoza, a da će se vratiti i ove godine garantira impresivan line up.

Vidimo se na Orahovačkom jezeru od 4. do 7. kolovoza!

Za sve dodatne informacije pratite službeni Facebook Ferragosto JAM i FB event Ferragosto JAM 9

x

Check Also

Preminuo istaknuti član Udruge HVIDR-a Slatina Ivan Gorenac (1955.-2020.) iz Bakića

Danas smo u ranim poslijepodnevnim satima od Udruge HVIDR-a Slatina zaprimili tužnu vijest da je ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org