NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

8. obrtničko-gospodarski sajam u nedjelju, 7. svibnja

Hrvatska obrtnička komora – Udruženje obrtnika Slatina, Turistička zajednica Grada Slatine, Grad Slatina i Gradska razvojna agencija Slatine pozivaju vas na 8. obrtničko-gospodarski sajam koji će se održati u nedjelju, 7. svibnja, u Parku 136. slatinske brigade.

Preko 50 izlagača – obrtnika i gospodarstvenika okupit će se na jednom mjestu s ciljem prezentacije kvalitete ponude naše destinacije. Ovaj sajam izuzetno je bitan za Grad Slatinu i Virovitičko-podravsku županiju jer okuplja pokretače gospodarstva naše regije, ali i sve između tradicijskih obrta i običaja i novih ideja i tehnologija.

Istodobno, na sajmu će učenici Industrijsko-obrtničke škole Slatina s našim obrtnicima prezentirati razna obrtnička zanimanja (krojač, frizer, stolar, CNC operater, automehaničar), stoga pozivamo i učenike osnovnih škola i njihove roditelje na prezentaciju koja će im pomoći u odabiru buduće profesije. Također, Industrijsko-obrtnička škola održat će i Modno-frizersku priču crvenog tepiha, jedinstvenu prezentaciju odjevnih kreacija i frizura u režiji učenika i profesora.

Uz bogatu i raznovrsnu izlagačku ponudu, organizatori su za posjetitelje pripremili i bogat kulturno-zabavni program. Kulturno-umjetničko društvo „Dika“ Slatina prezentirat će plesove slatinskog kraja, a tijekom trajanja sajma za ugodnu atmosferu pobrinut će se Suhopoljski tamburaši.

Za najmlađe posjetitelje osmišljene su dječje radionice, a moći će uživati i u uvijek popularnim napuhancima.

Kao i prethodnih godina, posjetitelje očekuju i bogate nagrade, pripremljene od naših vrijednih izlagača.

Vidimo se u nedjelju na 8. obrtničko-gospodarskom sajmu u Slatini!

Detaljan program pročitajte u nastavku:

11:30 – Svečano otvorenje Sajma i obilazak

11:45 – Kulturno-zabavni program (nastup KUD-a i Suhopoljskih tamburaša)

12:30 – Radionice i prezentacija zanimanja (IOŠ)

15:00 – Modno-frizerska priča crvenog tepiha

16:00 – Izvlačenje nagrada pod pokroviteljstvom

*organizatori zadržavaju pravo izmjene programa

(mf/Izvor: TZG Slatine)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button