NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

8. moto susreti u subotu, 27. kolovoza na jezeru Javorica

Moto klub „Speed“ Slatina, uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine u subotu, 27. 8. 2022., u našu destinaciju ponovno donosi neizostavnu manifestaciju – 8. po redu Moto susrete.

Grmljavina stotine limenih dvokotačnih jurilica protutnjat će Slatinom, a na jezeru Javorica nas uz već najavljeni najbolji hrvatski punk rock sastav Hladno Pivo očekuju i jake predgrupe – Euphoria i slatinski ženski rock sastav Sibnele.

Uz ovakav program, vrhunska zabava očekuje nas cijeli dan:

          12:00 h – Okupljanje motorista

          17:00 h – Moto defile

          18:00 h – Bajkerske igre

          19:00 h – Rock koncerti: Eupohira; Sibnele

          23:00 h – Koncert Hladnog Piva

Budući da Moto susreti u Slatini generiraju najveći broj pojedinačnih i grupnih dolazaka, Turistička zajednica Grada Slatine i poduzeće Čazmatrans d.o.o. i ove su godine u cilju što opuštenije zabave i veće prometne sigurnosti osigurali besplatnu autobusnu liniju koja će prevoziti zainteresirane građane i njihove goste u smjeru Centar grada (ispred NTL-a) – Jezero Javorica. Autobus će voziti prema voznom redu iz vizuala u nastavku, a pristajat će i na ulazu u ulicu Lipa (kod „Motela“) kako građani iz tog dijela grada ne bi morali pješačiti do centra.
– Veliko hvala poduzeću Čazmatrans d.o.o. i rukovoditelju Slavenu Ercegu, vrijednom članu Turističkog vijeća, koji stvaraju dodatnu vrijednost i kvalitetu ovoj ključnoj manifestaciji na zadovoljstvo svih naših sugrađana i posjetitelja, – poručuju iz TZG Slatine.
(mf/Izvor: TZG Slatine)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button