DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

4. NL BJ-KC-VT: NK Slatina započinje s pripremana za proljetni dio sezone

U prostoru stadiona Antuna Tone Butorca sinoć (nedjelja) je novi trener slatinskog međužupanijskog četvrtoligaša NK Slatine Dario Petrović održao prvi radni sastanak s igračima i Upravom kluba.

Sastanku su se odazvali skoro svi igrači, osim onih koji su svoj izostanak opravdali. Igrače je u ime Uprave kluba pozdravio Miran Janečić te im čestitao na vrlo dobrom plasmanu na tablici u jesenskom dijelu sezone. Istaknuo je da se nada kako će novi trener donijeti više angažmana, kako na treninzima tako i utakmicama, iz razloga što ga većina igrača poznaje i što im je po godinama bliži, a neki su s njim i igrali.

Trener Petrović je iznio neke od planova pripremnog dijela za proljetni dio nogometne sezone 2021./2022.

– Razlog večerašnjeg okupljanja je da vidim s čine raspolažem, te da uputim dečke u plan i program pripremnog perioda za nastavak sezone. Sa treninzima počinjemo već sutra, 31. siječnja, a u planu nam je kroz ovih šest tjedana treninga što bolje se pripremiti. Što se tiče pripremnih utakmica, za sada imamo dogovoreno njih četiri, a za ostale ćemo u toku priprema još vidjeti. Prva pripremna utakmica nam je na rasporedu 6. veljače sa županijskim prvoligašem NK Voćin ovdje na našem terenu. Što se tiče odlazaka i dolazaka igrača, u ovom trenutku ne bih ništa htio govorit, sve je još na riječima, nemamo ništa konkretno. Zahvalio bih se dečkima što su se skoro svi odazvali na ovu prozivku, a oni koji nisu mogli svoj su izostanak opravdali – rekao je trener Petrović.

Okupljanje je iskoristio Robert Šomođi kako bi počastio suigrače povodom svog rođendana.
mf (df/Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button