NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

31. listopada u Slatini multimedijalno predavanje Davora Rostuhara „Polarni san“

U organizaciji Udruge Motiv, Udruge Krik i Turističke zajednice grada Slatine u srijedu 31. listopada u slatinskom Hrvatskom domu održat će se jedno itekako interesantno predavanje.
Radi se o multimedijalnom predavanju Davora Rostuhara imena Polarni san. Rostuhar će filmom i dojmovima posjetiteljima pokušati dočarati osobnu priču o prvoj samostalnoj hrvatskoj ekspediciji na Južni pol. Rostuhar je tim pothvatom postao prvi Hrvat koji je pješice stigao od ruba Antarktike do Južnog pola.

Multimedijalno predavanje „Polarni san“ kombinacija je intimnih audiovizualnih zapisa putovanja jednog čovjeka, u ovom slučaju Davora Rostuhara.

Cijeli proces je dokumentiran, od samog začetka sna do ostvarenja istog. U prvom dijelu predavanja biti će riječ o praktičnim informacijama, dok će u drugom dijelu biti prikazan dokumentarni film u trajanju od 50 minuta koji će prikazati kroz što je sve Davor prolazio na samoj ekspediciji.

Davor Rostuhar iza sebe ima niz uspješnih projekata i ekspedicija, kao što je put biciklom od Zagreba do Egipta, motociklom od Zagreba do Capetowna, sedam ekspedicija u džungle Amazone i Papue…
Autor je 6 putopisnih knjiga, te fotografskog projekta „National Geographic – Hrvatska iz zraka“.

Ovaj događaj koji nikako ne treba propustiti počet će u 18 sati.(dj)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button