Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALOZABAVA

Slatinčanin Matija Dobrić u finalu najvećeg poker turnira na svijetu

Slatinski igrač pokera, 31-godišnji Matija Dobrić kvalificirao se u finale najvećeg svjetskog poker turnira WSOP u Las Vegasu.

Matija je plasmanom u finale prestižnog poker turnira već postao milijunaš, ukoliko na turniru završi na desetom mjestu zagarantirana mu je nagrada od 850,675 dolara, prenosi ba.n1info.com.

Najveći poker turnir na svijetu igra se svake godine tijekom ljetnih mjeseci u Las Vegasu, a zanimljivo je da je Dobrić i prošle godine bio među 100 najboljih igrača. Učešće na turniru uzelo je preko 8.000 igrača, a pobjednik će osvojiti nevjerojatnih 10.000.000 dolara. Drugoplasirani igrač osvojit će 6.000.000 dolara, trećeplasirani 4.000.000.

Dobrić profesionalno igra poker već šest godina, a prvi je igrač s ovih prostora koji je ostvario ovakav pokeraški podvig. No hoće li uspjeti osvojiti turnir – saznat ćemo 16. srpnja, ukoliko ostane među četiri najbolja igrača.

(Izvor: ba.n1info.com)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button