DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAUncategorized

20. Međunarodni dječji festival duhovne glazbe “SlatinaFest 2019“

U subotu, 18.svibnja, održat će se 20. obljetnica Međunarodnog dječjeg festivala duhovne glazbe “SlatinaFest“ u organizaciji Kršćanske adventističke crkve koji će okupiti 130 malih izvođača iz cijele Hrvatske.

Ovaj festival svake je godine humanitarnog karaktera, a takav će imati i ove godine. U okviru festivala održat će se i humanitarna akcija „Rastimo s Emom“ kojoj je cilj prikupiti sredstva za liječenje teško oboljele dvogodišnje djevojčice.

Visina donacije nije ograničena, a na festival su dobrodošli svi zainteresirani.

Festival će u dvorani POU-a Slatina početi u 11 sati, a od 15,30 sati u prostoru Kršćanske adventističke crkve u Slatini započinje dječji sabor na kojem će se također  nastaviti druženje sudionika festivala.

„Radost nam je pomoći zvucima glazbe, tekstovima ohrabrenja i dragovoljnim prilogom“, poručuju organizatori i dodaju: „Radujemo se vašem dolasku i sudjelovanju!“

Sponzori ovoga festivala su Kršćanska adventistička crkva, Grad Slatina, Pučko otvoreno učilište Slatina, TZ Grada Slatine, Crveni križ Slatina, HDS ZAMP, Marinianis TV, ADRA, Znaci vremena i Radio Slatina.

(tks/Foto:Izvor:Kršćanska adventistička crkva)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button