Home / DOGAĐANJA / 20. Međunarodni dječji festival duhovne glazbe “SlatinaFest 2019“

20. Međunarodni dječji festival duhovne glazbe “SlatinaFest 2019“

U subotu, 18.svibnja, održat će se 20. obljetnica Međunarodnog dječjeg festivala duhovne glazbe “SlatinaFest“ u organizaciji Kršćanske adventističke crkve koji će okupiti 130 malih izvođača iz cijele Hrvatske.

Ovaj festival svake je godine humanitarnog karaktera, a takav će imati i ove godine. U okviru festivala održat će se i humanitarna akcija „Rastimo s Emom“ kojoj je cilj prikupiti sredstva za liječenje teško oboljele dvogodišnje djevojčice.

Visina donacije nije ograničena, a na festival su dobrodošli svi zainteresirani.

Festival će u dvorani POU-a Slatina početi u 11 sati, a od 15,30 sati u prostoru Kršćanske adventističke crkve u Slatini započinje dječji sabor na kojem će se također  nastaviti druženje sudionika festivala.

„Radost nam je pomoći zvucima glazbe, tekstovima ohrabrenja i dragovoljnim prilogom“, poručuju organizatori i dodaju: „Radujemo se vašem dolasku i sudjelovanju!“

Sponzori ovoga festivala su Kršćanska adventistička crkva, Grad Slatina, Pučko otvoreno učilište Slatina, TZ Grada Slatine, Crveni križ Slatina, HDS ZAMP, Marinianis TV, ADRA, Znaci vremena i Radio Slatina.

(tks/Foto:Izvor:Kršćanska adventistička crkva)

x

Check Also

Premijer Plenković: Relaksiranje mjera uz savjete epidemiologa. Otvaranje tržnica vjerojatno prije Uskrsa!

Nakon sastanka sa znanstvenicima na temu koronavirusa premijer Andrej Plenković najavio je relaksiranje mjera ali ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org