DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

19. Olimpijski festival dječjih vrtića VPŽ

Olimpijski festival dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije, 19. po redu, održan je jučer, 28. travnja na nogometnom terenu NK Suhopolje. Okupio je ekipe iz osam dječjih vrtića: DV Cvrčak iz Virovitice, DV Potočnica iz Pitomače, DV Čarobna šuma iz Špišić Bukovice, DV Bubamara iz Gornjeg Bazja, DV Zeko iz Slatine, DV Lipa iz Čađavice, DV Suncokret iz Slatine i PO iz Mikleuša i DV Suhopolje iz Suhopolja.
Natjecatelji su sudjelovali u trčanju na 50 m, bacanju loptice u dalj, štafetnom trčanju, skoku u dalj te u mini nogometu i graničaru.

Organizatori Festivala bili su Sportska zajednica VPŽ i Hrvatski olimpijski odbor, a otvorili u ga tajnica Sportske zajednice VPŽ Dora Međimorec i  načelnik općine Suhopolje Goran Doležal, u nazočnosti pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju VPŽ Martine Bunić, načelnika općine Lukač i predsjednika Županijskog nogometnog saveza VPŽ Đure Bukvića, tajnika Sportske zajednice grada Virovitice Tihomira Majstorovića i dugogodišnjeg sportskog djelatnika Želimira Holera.
S ovog natjecanja na kojemu nije važno pobijediti, već je važno sudjelovati, sva su se djeca vratila sretna, s olimpijskim majicama, kapama, diplomama i medaljama.
(mf/Izvor: DV Suncokret)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button