NASLOVNICAŽUPANIJA

15. natjecanje orača Virovitičko-podravske županije 27. srpnja

Udruga orača Virovitičko-podravske županije, 2. srpnja održala je svoju redovnu sjenicu Izvršnog Odbora na temu organizacije 15. županijskog natjecanja orača Virovitičko-podravske županije.

Potvrđeni su svi detalji ovogodišnjeg natjecanja i zaključeno da su sve organizacijske radnje za pripremu, provedbu i održavanje istoga dogovorene kao i dinamika njihovog izvršenja.

Natjecanje će se održati u organizaciji Udruge, Općine Sopje i Ministarstva poljoprivrede, a tradicionalno pokrovitelj natjecanja je županija Virovitičko-podravska.

Samo natjecanje održat će se 27. srpnja u mjestu Vaška, 800 metara desno od mosta na županijskom kanalu koji se nalazi u Ulici braće Radić, a služeno otvorenje bit će u 10 sati.

Od danas 03. pa sve do 25. srpnja zaprimaju se prijave za natjecanje, a svi zainteresirani prijaviti se mogu direktno članstvu Udruge.
Uobičajeni tradicionalni i obvezujući trening održat će se dan uoči natjecanja 26. srpnja na samoj parceli za natjecanje.

Na sjednici je istaknuto kako se za ovogodišnje natjecanje do sada odazvao najveći broj sponzora iz agrarne djelatnosti pa nagradni fond (što novčani što materijalni) iznosi 30.000,00 kn.

Isto tako u odnosu na uobičajeni protokol, novitet je da će se u sklopu samog natjecanja održati i pokazna prezentacija i demonstracija poljoprivredne opreme i mehanizacije od strane tvrtke Agro Bema d.o.o. iz Sopja.
(mf/Izvor: www.mps.hr)

NATJECANJE ORACA – Pozivnice

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button