NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

130 kilometara za 30. obljetnicu pada herojskog Grada Vukovara, „Slatina za Vukovar“!

U subotu, 13. studenoga ove godine skupina mladih iz Slatine startala je s biciklističkim maratonom „Slatina za Vukovar“ u spomen na 30. obljetnicu pada herojskog Grada Vukovara. Maraton je započeo paljenjem lampiona kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Slatini, a završio je isto tako odavanjem počasti kod Spomen doma hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti.

Od Slatine do Vukovara vozili su: Dražen Kokorić, Marin Kokorić i Jurica Culej, a logističku potporu pružio je Ivan Štefanović.

„Cilj ovog biciklističkog maratona bio je odati počast žrtvi Vukovara i svim hrvatskim braniteljima. Budući da smo i sami djeca hrvatskih branitelja osjetili smo potrebu na ovaj način odati počast te se nadamo će ovaj maraton postati tradicionalan te da ćemo Vukovaru i drugim gradovima svake godine na ovaj način odati počast. Zahvaljujemo se svima koji su nam dali podršku u ovom „projektu“, a posebno zahvaljujemo našim sponzorima: Drvo-trgovina d.o.o. Slatina, Bike shop „KOMPAS“, J&G d.o.o. i M&G d.o.o. – poručili su nam biciklisti.
(mf/Foto: J. Culej)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button