DOGAĐANJANASLOVNICA

Završna konferencija projekta STILL u Szigetvaru

Jučer je u Szigetvaru održana još jedna, i to posljednja, aktivnost u okviru projekta STILL na kojoj su sudjelovali ravnatelji i učitelji Osnovne škole Eugena Kumičića iz Slatine, Osnovne škole Tinodi Sebastian Lantoš iz Szigetvara te Srednje škole Marka Marulića iz Slatine.
Na završnoj konferenciji nazočili su i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i gradonačelnik Grada Szigetvara dr. Peter Vass, zatim predstavnici osnivača škola, zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Darko Žužak predstavnica Razvojne agencije Vidra Sanja Galović te predstavnica Zajedničkog tajništva Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Antonija Bedeniković.

Domaćini iz Osnovne škole Tinodi Sebastian Lantoš dočekali su goste iz Hrvatske u Kulturnom centru Vigado gdje su učenici pripremili kratak program nakon kojega je kratkim filmom i prezentacijom predstavljeno sve što se tijekom projekta radilo.
„Isto tako naznačeno je i sve ono što su škole ovim projektom dobile, uz naglasak na najvećoj dobiti u nematerijalnom dijelu – međusobnom druženju, razmjenjivanju iskustava, sklapanju prijateljstava i kontaktima koji će se nastaviti i nakon ovoga projekta.“ – naglasila je voditeljica projekta i ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Božica Majhen. (mf/Izvor: OŠ E. Kumičića Slatina/Foto: Hrvoje Felbar)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button