Home / SPORT / Vrhunski hakl Primeiro de Agosta

Vrhunski hakl Primeiro de Agosta

Nakon par dana pauze bogatim večerašnjim programom nastavio je se 21.ZMNT Slatina, a kojeg treću godinu za redom organizira Hrvački klub Slatina.

Bez obzira na mnoštvo dobrih poteza, napetih utakmica, sjajnog Danijela Podmanickog, odlične partije HH Montaže i zanimljive družine iz Petrinje, sve te događaje zasjenio je nastup družine Primeiro de Agosto redom satkane od članova osječkog futsal prvoligaša Osijek Kelme. Možda i najbolje ekipe ikad koja je pohodila slatinski turnir…

Kod veterana ništa novo. Stanje šoka na krilima je Mirana Janečića prilično lako riješila Đulovac, ekipu kojoj se cijela igra uglavnom svodi samo na napadačke akcije.

Za ovu sezonu pojačani virovitički veterani (Pušić, Gomerčić, Viljevac, …) izdržali su tek prvo poluvrijeme protiv ekipe Autoservis Ino iliti bivših Hrvača. U prvih par minuta nastavka goropadni Majačič, Kokorić i novak među veteranima Kolomaz brzo su okončali ovu na koncu izvjesnu priču.

HH Montaža iznenadila je sve na tribinama sada silno proširenim igračkim kadrom na već sasvim dobro uhodanu ekipu, tako da na koncu ni ne čudi visoka pobjeda protiv inače dobro uigranih Virovitičana koji se kriju pod imenom Bodini prijatelji. Bez obzira na silno iskustvo Mikulića, Komara, te mladih snaga Babeca i Devčića, Buzadžić i Vukovski i brojni im prijatelji s malonogometnih turnira jednostavno su bili klasa više.

Letnica Petrinja po prvi puta sudjeluje na turniru, a protiv Đulovca su pokazali i koliko talenta imaju u svojim redovima. Vuče ih omaleni lakonogi dribler Baniček, no Đulovac već dokazano ima igračku klasu, ali i igru s kojom se nikad ne predaje pa je tako bilo i ovaj put.

Veliko razočaranje Apokalipsi priuštili su strpljivi članovi Fifija. Briljirao je Danijel Podmanicki, a ostatak ekipe uredno je odradio obrambenu zadaću i to na visokoj razini.

Šteta što još više gledatelja nije prisustvovalo utakmici između vrhunskih HR majstora futsala članova ekipe Primeiro de Agosto i mikleuškog CB All in-a. Naravno da je to otpočetka bio neravnopravan susret u kojem se igralo po notama Horvata, Kajfeša, Dakića, Čavara i Erora. No ono što su ti igrači s nekoliko poteza priuštili slatinskoj publici ne viđa se baš svaki dan, možda ni na televiziji, pa su inače dobro nogometno potkovani članovi All in-a i lakše te bez veće grižnje savjesti mogli podnijeti na koncu i podnošljiv poraz. Nadamo se samo da ćemo i u slijedećim kolima ponovno vidjeti ovakvu kompletnu prvoligašku družinu kojoj vrata brani domaći čovjek Saša Matijević.

Letnica je igrala i posljednji susret večeri s obzirom da joj je organizator izišao u susret što dolaze iz udaljene Petrinje. S druge strane terena bio im je mladi sastav Bolero koji i nije najbolje ušao u utakmicu pa je Letnica brzo stekla prednost od dva gola. Ipak kako je vrijeme odmicalo osjetio se pad snage i svježine kod Letnice pa su mladi dečki vođeni neumornim Josipom Čovićem bili u šansi da na kraju osim boda napadnu i pobjedu. No Letnica je igrački gledano puno iskusnija ekipa pa je taj faktor presudio u samom finišu ove neizvjesne utakmice.

(D. Jukić / Foto: M. Kokorić)

Rezultati:

  • U-10: ŠN Slatina lll Prijevoz Champion – NK Voćin 2:0, U-12: NK Voćin – ŠN Slatina ll 0:1, U-14: NK Mladost Čađavica – NK Đulovac 1:2,
  • kadeti: CB Pinta Vegermeister – Rile mont 2:2 (5:4), Sve za malo akcije i CB Bolero – CB Tommy Papuk tours 2:2 (3:4),
  • veterani: Stanje šoka – Đulovac 4:1 (Janečić 3, Vrkljan/Andreić), Autoservis Ino – NK Virovitica 5:1 (Kokorić 2, Majačić 2, Kolomaz/Viljevac),
  • seniori: HH montaža – Bodini prijatelji 6:2 (Buzadžić 2, Vukovski 2, Grubeša, Radoš/Babec, Mikulić)), NK Đulovac – Letnica Petrinja 1:1 (5:4) (Ivić/Đukić), MNK Apokalipsa NB Gambino – Fifi i cvjetno društvo CB Ferrari 0:3 (Podmanicki 3), Primeiro De Agosto – CB All in 6:1 (Horvat, Kajfeš, Dakić 2, Čavar, Eror/Šantić), CB Bolero – Letnica Petrinja 2:3 (J.Čović, A.Čović/Đukić, Baniček 2)

x

Check Also

Kuglači s neizvjesnošću u novu sezonu

Svoje redovnu skupštinu održali su jučer slatinski kuglači. Skupštinu novih prvaka 3.lige vodilo je radno ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org