DOGAĐANJANASLOVNICA

Valentinovo u slatinskom kinu proslavljeno uz dva odlična filma

Svjetski kino hit “50 nijansi slobodniji”  u slatinskom kinu zauzeo je prostor od čak 9 projekcija, a budući se radi o ljubavnoj tematici svakako se na programu našao i ovog Valentinova.

Nakon Pedeset nijansi sive i Pedeset nijansi mračniji, Pedeset nijansi slobodniji publici donosi brojna iznenađenja. To je posljednji nastavak bestseler trilogije engleske spisateljice E. L. James koji na velike ekrane donosi filmski spektakl za kraj. Christian Gray i Anastasia sada su sretno zaljubljen par koji je svoju vezu nedavno okrunio brakom, ali se time njihov život ni malo ne smiruje. Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je Ana od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala.
Zajedno imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa, no, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti.

Film je u svakom slučaju opravdao najavljenu zainteresiranost publike budući je slatinsko kino u sve dane prikazivanja do sada imalo odličnu posjećenost, rekla nam je ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac, te dodala kako je Valentinovo u kinu obilježeno još jednim ljubavnim filmom. Ovoga puta se radi o ljubavnoj komediji “Mon Cheri, ja sam ti” koji je napunio ART dvoranu.
Udobnost ove male dvorane uz ovaj film posjetiteljima je upotpinilo jedno malo iznenađenje, naime na stolovima su ih dočekale Mon Cheri čokoladice kojima su se zaljubljeni mogli zasladiti.

Mon Cheri, ja sam ti; Dva para, Pierre i Aimee te Eric i Penelope, godinama su prijatelji. Postoji samo jedan problem: Penelope i Pierre su se zaljubili. Odluče prekinuti kad stvari krenu izmicati kontroli. Ali svemir se odluči malo poigrati s njima i nakon posljednje strastvene noći, Pierre i Penelope probude se i shvate da su zamijenili tijela! Kako bi sačuvali svoju tajnu, moraju živjeti pretvarajući se da su jedno drugo. I tad kreću nevolje.

Ukoliko smo vas zainteresirali, oba filma možete pogledati od 16.-18. veljače ali isto tako još neke naslove jer se ovoga vikenda u slatinskom kinu prikazuje čak 5 kino projekcija i naravno ne zaboravite neizostavne kokice uz film.

Velika dvorana

PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI                            LADI BIRD

Drama, romantični, erotski                                     Komedija, drama

petak, 16.02. u 19:00h                                               petak, 16.02. u 17:00h
subota, 17.02. u 19:00h                                             subota, 17.02. u 17:00h
nedjelja 18.02. u 19:00h                                            nedjelja, 18.02. u 17:00h

BLACK PANTHER
Akcija, avantura, Sci-Fi

petak, 16.02. u 21:00h
subota, 17.02. u 21:00h
nedjelja, 18.02. u 21:00h

ART dvorana

MON CHERI, JA SAM TI                                           OSMI POVJERENIK
Komedija                                                                    Domaći film, drama, komedija

petak, 16.02. u 18:00h                                             petak, 16.02. u 20:00h
subota, 17.02. u 18:00h                                           subota, 17.02. u 20:00h
nedjelja, 18.02. u 18:00h                                         nedjelja, 18.02. u 20:00h

Prilika je ovo za najavu još jednog događanja, naime u sklopu VIRKASA 2018. Pučko otvoreno učilište Slatina bit će domaćin održavanja dvije predstave.
22. veljače od 19:30 moći ćete pogledati predstavu Vaclava Havela “AUDIJENCIJA”,  u izvedbi Kazališta Virovitica,
a 1. ožujka od 19:30 predstavu Mate Matišića “GASTARBAJTERSKI BOŽIĆ”,  koju će na daske slatinske kino dvorane donijeti Glumačka družina Histrion.
Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 40,00 kn, a paket od dvije ulaznice 70,00 kn.(mf)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button