DOGAĐANJANASLOVNICA

Uređenje gradskog groblja u Slatini u punom jeku

Na gradskom groblju u Slatini instalirano je novo ozvučenje, investicija je to u koju je tvrtka Slatina kom d.o.o. uložila 20.000 kuna.
Tako su u sklopu ozvučenja mrtvačnice postavljeni novi zvučnici, pojačalo s miksetom i bežični mikrofon te prijenosni sustav.

Dolaskom ljepšeg vremena isto tako nastavljaju se radovi na uređenju groblja te je u tijeku izgradnja nekoliko novih staza.

Tako su obavljeni svi pripremni radovi na izgradnji pješačke staze na Starom groblju između sektora L i D duljine 92 i širine 2.5 metra čija je ukupna vrijednost oko 102.000 kuna, kao i na izgradnji pješačke staze na proširenom, Novom dijelu groblja, u sektoru N duljine 45 metara.
Vrijednost ove investicije je oko 40.000 kuna, a prema riječima direktora Slatina koma Sanjina Hmelika koji je prigodom obilaska spomenutih radova u pratnji slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića, pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića i višeg stručnog suradnika za komunalnu infrastrukturu Brune Kufnera, istaknuo kako se završetak radova očekuje početkom travnja kada će se obaviti asfaltiranje.

U narednom razdoblju u sklopu redovnog i investicijskog održavanja u planu je izgradnja dodatnih staza na Novom dijelu groblja i izgradnja novih grobnica.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button