Home / DOGAĐANJA / Učiteljice i Kedžo koncertima oduševili slatinsku publiku

Učiteljice i Kedžo koncertima oduševili slatinsku publiku

Ovogodišnja proslava Dana grada Slatine na pozornici smještenoj u gradskom park ispred zgrade Gradske uprave okupila je dobro poznata glazbena imena, osobito mlađoj publici.

U petak 31. kolovoza svoje hitove publici su predstavile atraktivne „Učiteljice“.  Matea, Silvia i Ana svojim su glasom, ali i stasom zagrijale atmosferu ispod šatora i publici otpjevale svoje najpopularnije pjesme, ali i popularne hitove estradnih kolega.

U ponoć vatrometom na nebu iznad Slatine svečano je obilježen 721. „rođendan“ našeg grada, a okupljene su pozdravili gradonačelnik Denis Ostrošić, predsjednik Gradskog vijeća Dario Vrbaslija i direktorica TZ grada Slatine Vanja Lazić.

Večer kasnije bila je rezervirana za Damira Kedžu. Popularni pjevač održao je koncert na kojem je predstavio svoje nove uspješnice, ali je i obradama popularnih skladbi oduševio brojne Slatinčane koje niti kiša nije omela u želji da uživaju u koncertu na kojem je Kedžo još jednom dokazao zbog čega je jedan od najkvalitetnih muških vokala na našem glazbenom nebu.

Publika je uživala u izvedbi koja je trajala više od dva sata i kroz koju je Kedžo predstavio svoj glazbeni opus, ispreplićući ga stranim hitovima, što je publika kroz cijelu večer nagrađivala gromoglasnim pljeskom.

Koncertni dio ovogodišnje proslave Dana grada Slatine u organizaciji TZ grada Slatine završava se danas koncertom zadarske klape Puntamika od 20 sati na istoj pozornici. (mk / Foto: Marijo Kokorić i Robert Turkalj)

x

Check Also

Vretenci predstavili štand ljubavi

Povodom Valentinova Udruga Vretenac pripremila je  izložbu radova članova udruge. Svoje prigodne uratke nastale na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org