Home / NASLOVNICA / Učenici PŠ Miljevci proveli humanitarnu akciju “Solidarnost na djelu 2015”

Učenici PŠ Miljevci proveli humanitarnu akciju “Solidarnost na djelu 2015”

Solidarnost na djelu 2015 u PŠ Miljevci - 5Učenici PŠ Miljevci pri OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica potpomognuti starijim učenicima, također Miljevčanima, i ove su godine, uz nesebičnu pomoć dugogodišnjeg aktiviste Crvenog križa Slatina, Steve Tereka, proveli humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu 2015“.

Svoje nedjeljno jutro miljevački učenici nisu „potrošili“ na izležavanje i ljenčarenje, već su ga namijenili ljudima u potrebi te su traktorskom ophodnjom prikupili dosta prehrambenih namirnica koje su ih pripremljene već čekale ispred domova mještana Miljevaca, Brezika i Dobrovića. Posebno su se potrudili učenici 7. Razreda, Ivan Kolembus i Zlatko Erdec.

Prikupljenu hranu volonteri slatinskog Crvenog križa odvezli su u srijedu u Slatinu, kako bi ih što prije mogli distribuirati omima kojima su najpotrebnije.

Čika Stevina „ekipa“i ove je godine odradila dobar posao pa su svojim volonterskim radom „mali i veliki Miljevčani“ zavrijedili još jedno vrijedno priznanje za svoj doprinos ovoj već tradicionalnoj humanitarnoj akciji. Njihova namjera nije bila tek puko privlačenje pozornosti. Naprotiv, svojim su primjerom vrijednim svake pažnje potvrdili onu staru i poznatu izreku koja kaže da pomažući drugima usrećujemo i sami sebe!

Stoga je njihova plemenita nedjeljna akcija izmamila iskrene i tople osmijehe na njihova lica. Želimo vjerovati da će njihovi osmjesi i prikupljena pomoć ugrijati srca i onih kojima je njihova pomoć i namijenjena!

Jasminka Stošić
učiteljica PŠ Miljevci

x

Check Also

STOTI ROĐENDAN KINOPRIKAZIVAČKE DJELATNOSTI – 100 godina kinematografije u Slatini: Od drvenih stolica do udobnih fotelja

Filmovi su se prikazivali vikendom. U početku su to bili nijemi filmovi koje je na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org